Til mine sidste tre læsere

Og således kom døden én dag tættere på

Nej, jeg har ikke tænkt mere over jobansøgning og anonymitet. Jeg har tænkt på arbejde i dag. Og tænkt på arbejde i aften. Og kl. 21 alene tilbage i et det store, mørke hus, som er min arbejdsplads, kom jeg til at tænke på det, de havde sagt. Om spøgelset på mit kontor. Og så tænkte jeg kun på at pakke sammen og komme ud.

Og lige nu tænker jeg, om tandbørstning ikke er overvurderet.

IMG_4814_haha_700
Hvor?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til mine sidste tre læsere