Bær over

Søges: Plan B

Tak til jer, der spørger, hvordan jeg har det. Svaret er: Jeg ryster, græder, glemmer, smider nøgler i affaldscontaineren, får næseblod om morgenen, får næseblod om aftenen, får katastrofechok om natten, jeg siger nej til aftaler, tror, jeg besvimer, gisper af kvælertag, der bliver strammere og strammere og spekulerer med 100 km i timen på, hvordan jeg bedst håndterer ubloggelige problemer. Svaret er: Jeg har det skidt.

Oresundskollegiet Dalslandsgade IMG_4662_700
Øresundskollegiet, Dalslandsgade

 

27 kommentarer

 • AB

  Kære M
  Masser af tanker og bekymring herfra. Har fulgt dig længe, sågar mødt dig en enkelt gang, og du er en af mine yndlingsbloggere. Både når du skriver om bloable things og unblogable things. Jeg håber din dejlige familie, som jo også er blevet en stor del af dit bloggeri passer på dig lige nu.
  Stort omsorgsfyldt kram fra AB

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ib

  Søde ven, nej nej nej, det lyder forfærdeligt. Og som angst. Det værste i verden! Jeg håber, du får hjælp? Og sender utroligt meget tankestøtte herfra. Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Du trænger vist til at hive stikket ud og komme på landet. Har du mulighed for det??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg har ikke engang mulighed for at komme til tandlæge igen, så en tur på landet lyder lidt utopisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Jeg er meget taknemmelig for, at du alligevel deler det ubloggelige, også selv om dine ord ikke gjorde min bekymring for dig mindre. Jeg håber, du har nogle omkring dig til at støtte og passe på dig. Jeg kender dig ikke, men mange af mine tanker er alligevel gået til dig den seneste uge. Jeg sender de bedste og kærligste ønsker om, at du snarest finder en vej ud af det helvede, du er dumpet ned i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak Berit. Der MÅ være en vej ud. Min plan er i hvert fald at finde den, før det hele crasher.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber virkelig, der er nogen, der passer godt på dig lige nu. Jeg har selv meget lyst til at gemme dig et varmt og trygt sted, indtil det rædselsfulde er væk igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Desværre er jeg for træt til mennesker. Når jeg ikke arbejder, vil jeg helst sove eller stirre ud i luften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en ordentlig omgang stress og angst.Den slags kommer ikke fra den ene dag til den anden. Det bliver bygget op over tid. Er du helt sikker på, at det nye job er godt for dig? Og ja, jeg ved godt, at du ikke kan trække dig. Den her må du vist stå igennem. Men behøver det at være helt alene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Slapper bedst af, når jeg er alene, og når klokken endelig ringer ud, er der brug for seriøs afslapning.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, det lyder meget meget ubehageligt. Jeg sender en masse gode tanker og håber at alenetiden hjælper og ikke gør det værre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L

  Det er virkelig modigt af dig at dele det. Hvor er du stærk at du tør være i det som er så svært. Jeg er sikker på du kommer styrket videre derfra hvor du er nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke noget møg! Det lyder som noget, der skal tages seriøst. Håber virkelig at du finder en løsning, så du igen kan trække vejret og leve livet. Pas på dig selv ik? Bedste tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Bare lyst til at kramme dig. EN MASSE!! Ikke at dét ville hjælpe. Ih, søde Orama..håber af hele mit hjerte du snart er ok igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe kram. Hulemor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av! Det gør ondt langt ind i mig at læse det. Jeg kan genkende følelsen; stress og angst har boet i mig på den mavepustende, åndenødsagtige måde, hvor man kun kan ligge under en dyne, og ikke engang det, kan man. Det er forfærdeligt. Jeg har skrevet en masse om det på min blog, det har hjulpet mig.
  Jeg håber du får god hjælp. Og jeg håber, du giver det tid. For det tager tid. Desværre. Sender medfølelse og kram til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Holmgaard

  Pis og lort for dig. Helvede er et forfaerdeligt sted at vaere. Alle svarene er inde i dig selv. De er bare ikke saa skide nemme at finde. Respekt til og for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lortearbejde altså. Jeg håber du finder mod og ro til at sige lidt fra der, snart. Jeg Bryder mig ikke om at du får det så skidt, og har lyst til at banke i bordet for dig. Det er ikke bare noget man skal bide tænderne sammen og klare, for det er jo alt for hårdt. Det er ikke meningen, og du er ikke spor svag, eller besværlig, hvis du går til din øverste chef, og forklarer at arbejdet ikke hænger sammen.
  Deler gerne kram ud og skrider igen. Eller laver noget mad, så du kan få energi og så skrider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Øv! Lyder som noget der skal tages meget seriøst. Håber du finder en løsning, så du kan få det godt. Gid jeg kunne gøre noget..Sig hvis jeg kan gøre noget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hoppas att du får det bättre snart! Många kramar härifrån.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Shit, det lyder som en hårdt sted, du er lige nu. Jeg håber, du snart kommer hel ud på den anden side. Jeg ved, at det her er let nok at skrive, men svært at efterleve: selvom man er taknemmelig for at have fundet og landet et job, skal man ikke finde sig i hvad som helst fra jobbets side i. Gode tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  Gid jeg havde et godt råd. Vil bare ønske dig god bedring og vej ud af tilstanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E!

  Har engang sagt job op med to timers varsel. Mit første rigtige voksenjob. Tillidskvinden var med. “Jeg bliver syg af at være her. Jeg kommer ikke igen.” Sagde jeg. Sådan blev det. I lang tid var det mest nat. Jeg spiste is. Græd. Så serier. Græd. Røg. Terapi, efterhånden kvalificeret selvomsorg og is fik mig igennem og op.

  Plan B kom en dag sammen med foråret. Indtil da tog jeg en dag ad gangen.

  Ville bare sige, at is nogen gange hjælper.

  Og tak fordi jeg må læse og se med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej men.

  Lige om lidt får vi et gæsteværelse, der må du gerne ligge i fosterstilling, til du bliver klar til at rejse dig igen.

  Krams og god karma fra Forstaden

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bær over