Og således kom døden én dag tættere på

Oh Gud oh Gud oh Gud oh Gud oh Gud oh Gud

Hvorfor er det, at jeg altid, AL-TID, i splitsekundet efter “send” bare ved, jeg kom til at vedhæfte menstruationskalender og klynkedagbog fra 2005 i stedet for jobansøgning og nypudset CV?

Jenagade IMG_4917_700
Jenagade

16 kommentarer

 • Ha ha ha :D
  Måske det lige var dét der skulle til, for at få dig til at skille dig ud fra mængden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja måske? Hvem gider ansøgning og anonym blog, når man i stedet kan studere menstruationscyklus?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har opdaget, at det er muligt at indstille sin Gmail til at tillade “fortryd” et valgfrit antal sekunder efter tryk på send-knappen. Her er end guide: https://www.google.com/get/googletips/card/unsend-the-email-youre-having-second-thoughts-about/detail/?originalReferrer=https%3A%2F%2Fwww.google.dk%2F

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hm, det kunne jeg godt bruge. Søger dog job fra en hotmail.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  For real? Jeg kender den brændende fornemmelse af at have sendt noget forkert til den forkerte – men menstruationscyklus? Og står der noget spændende andet end datoer? Jeg krydser fingrene for, at det liiige var det, der skulle til :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Nej ikke for real. Jeg er bare helt sikker, når jeg lige har trykket send.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Men Maren har prøvet det for real – i hvert fald ifølge hendes stribe i dagens politiken ;-)
   God påske …

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Afsløret. Det er mig, der er Maren.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ibs

   Amarenorama?

   PS. jeg er glad for, det ik er for real!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Mærkeligt, det først bliver opdaget nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A-K

  Jeg er lidt glad for at høre at der er andre end mig der fører sådan en kalender. Mit problem er bare at den er blevet væk… Filen altså. Fik barn og holdt op med at tænke. Og kom først flere år senere i tanke om den praktiske sag. Men hvor er den? og hvad har jeg kaldt den? Det var en .txt fil er jeg sikker på. Måske hed den “cyklus”? Måske ligger den på en ftp-server jeg ikke længere har adgang til? Argh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Gør alle ikke det?Jeg har skrevet mensesdatoer ned, siden jeg var 12 år, eller hvornår det nu startede. Ikke at det hjælper noget. Udbruddet kommer altid som en ubehagelig overraskelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym læser

  Strawberrypal.com – online menstruationskalender, der kan tilføjes som Google Calender, så fremtidige, teoretiske mensesdage vises i kalenderen fremadrettet, så der kan planlægges fx vigtige dates eller ferier udenom mens. There you go – ingen pinlige filer at vedhæftet. Det hele er online – både fortid og fremtid :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er 26 år og har været på p-piller siden jeg var 16 år af præcis den der årsag. Jeg tør ikke stoppe?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og således kom døden én dag tættere på