Vi bloggere er jo så irritable

Happy days

I dag var jeg tæt på at sige mit job op.

Det var jeg også i går.

Og i forgårs.

Og dagen før forgårs.

Og dagen før dagen før forgårs.

Og dagen før dagen før dagen før forgårs.

Og dagen før dagen før dagen før dagen før forgårs.

Og dagen før dagen før dagen før dagen før dagen før forgårs.

Men hey.

I morgen bliver det hele da sikkert meget bedre.

Jenagade IMG_4910_700
Jenagade

12 kommentarer

 • Lotte

  Sig op! Det bliver ikke bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahh men altså, havde sådan håbet at det var blevet bedre for dig. Jeg leder også efter nyt job og når jeg finde et megafedt sted, så får jeg dem til at headhunte dig også (så kan jeg sole mig i dit stjernestøv som bagefter)

  krams fra Forstaden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ib

  Øjh nej altså. Jeg hepper på god vind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg skrev engang en opsigelse til min tidligere arbejdsplads – og havde den liggende i tasken i en måneds tid. Det var rart at vide, at jeg til hver en tid kunne gå ind til min idiotchef og smide den i hovedet på ham. I stedet endte jeg må at gå til læge – og blev sygemeldt med heftig stress på stedet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det lyder som en ok idé. Tror, jeg vil efterabe i min taske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sig op. Livet er fandeme for kort til at stå op og have det sådan hver eneste dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Livet er desværre også for kort til den forpulede jobknap.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gjorde det. Sagde jobbet op – uden at have et andet på hånden og toppede det op med at tage et års sabbat _og_ starte op som selvstændig bagefter.

  Jeg fortryder ikke noget – men jeg vil klart ikke anbefale andre at gøre det samme med mindre de har en pæn bunke penge at falde tilbage på.

  For som arbejdsmarked er gearet lige nu er man nødt til at indse at arbejdsgiverne vil have medarbejdere der hele tiden holder snuden lige i sporet – siger du op i utide eller skejer ud med andet end en lønmodtagerprofil så kan du gøre det rigtigt svært for dig selv at få ny beskæftigelse.

  Så søg væk, brug dit netværk og betragt det du laver lige nu som et arbejde, ikke hele dit liv … Og sørg for at give dig ro og rum til de ting der giver dig glæde og energi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg har aldrig været i stand til at søge, mens jeg arbejder. Men måske i en ferie eller noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi bloggere er jo så irritable