Ting jeg skal holde op med #3

Ting jeg skal holde op med #4

At tro, Pille, Helle og jeg nok finder hinanden inde på NorthSide, hvis vi lige skriver sammen.

Fields IMG_8808_700
Fields

6 kommentarer

 • Ha! I tiden før mobiler lavede min veninde og jeg aftalen om, at hun da lige hentede øl, mens jeg ventede på hende lige ved alien og fåret- under en Metallicakoncert- på orange scene på Roskilde festival…. Nå men hun drak de der fadøl selv og vi fandt hinanden efter koncerten…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tænk at der overhovedet findes en tid før mobiler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eller mig for den sags skyld :-) Vi havde jo faktisk en aftale…men jeg havde glemt at få spurgt Helle om I kom igen, og jeg så ikke Pilles lyserøde hår, så jeg regnede ikke med, at I var der! Nej pjat – vi prøver igen næste år. Og hold da ….fast… det var en god festival i år, suk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Der var endda flere med lyserødt hår! Vi prøver igen næste år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der må da snart være en smart person der får udviklet en app, der kan vise to personer ved hjælp af GPS og så guide dem sammen! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Smart person, lytter du! Løb videre med den idé tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg skal holde op med #3