Dvasker rundt

Folk med telefonnumre er nemlig massemordere

“Ring, hvis vi skal tage en drink”, sagde jeg til Kate fra Kentucky. Hun følte sig alene i Casablanca, hvor de boede, og følte sig alene i Madrid, hvor de holdt ramadanen på afstand, og hvor manden havde installeret hende i en lejlighed, da forretningerne i Nigeria kaldte. Hun fik mit nummer på bagsiden af en kvittering, mens jeg nikkede: “Jeg er også alene.”

Men hun ringer ikke.

“Ring, hvis jeg skal vise dig Madrid”, sagde Pablo. Som sprang op af stolen fra en fortovscafé. Han ville drikke et glas vin, vide hvor jeg var fra, snakke, bare snakke, holde fast i min hånd, til jeg tog telefonnummeret. “Hvis du er alene… Jeg kaster en flaskepost ud og håber på det bedste!”

Men jeg ringer ikke.

IMG_0176a_700
Plaza de España

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dvasker rundt