Nu Part Tre

Diverse fly-nu’er

Relaxe and enjoy. Som om.

Hvordan overtaler nogen sig selv til at boarde et fly uden vodka i blodet?

Styrt nu bare, og få det overstået.

Farvel Oslo. Undskyld, at du skulle underholde sådan en trist gæst.

Hvad var det!?

En sørgelig, klynkende Amager-blogger faldt søndag aften ned fra himlen. Hun efterlader sig mor, 3,5 søskende og et svimlende studielån.

Gad vide, hvem vinduesdamen pudrer sig for. Mascaraen er for tung. Ville jeg sige, hvis hun spurgte.

Hvad var det!?

Og det!? Er jeg den eneste, der bemærker, at vingerne er ved at falde af?

Grimme Gakker. Grimme, grimme Gakker. Grimme, grimme.

Hvorfor køber en fin, voksen dame en fin, hvid skjorte med katteansigter på?

Jeg bliver aldrig glad igen.

Jo jeg gør.

Det er ikke mig, starter Helle Helle-bogen på den anden side af midtergangen. Sandhed.

Hvad var det!?

Nå.

Har nogen nogen sinde fået internettet til at virke med Norwegian?

Benet sover, benet sover på sit lavprissææææde.

Der ligger Lorteøen.

Drømte jeg, at jeg fik lort på ærmet af en stor, pjusket pelsfrakke i nat?

Ja.

Det betyder sikkert, at Gakkeren er en lortet idiot.

HVAD VAR DET!?

Landingsbanen. Ok. Godt.

Relaxe and enjoy. Som om.

IMG_0773_700
Grünerløkka

23 kommentarer

 • det er nederen at du er så ked, forvirret og alt der der triste. Men det er fedt at du blogger.

  Er hjertesorg det der kickstarter halvdødeblogs, så vil jeg benytte dit kommentarfelt til at spørge om nogen har lyst til at trampe på mit hjerte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Kan man kalde det hjertesorg? Ved jeg ikke engang, om man kan. Tror, det er noget meget værre. Men ja. Bloggen lever. Hurra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har altid ret. Det er nok ikke hjertesorg. Men jeg gad godt jeg kunne få det til at gå væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pedrsn

  Godt, med blog. Bliver aldrig flyglad, hvordan kan tonstungt jernskrot forblive flyvende, jeg magter det ikke, vodka.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det er unaturligt og farligt og overmodigt at flyve. Vodka ja.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amarorama er A.L.T.I.D et besøg værd. Altid. Tænk sig at kunne få så mange tanker ud af en tur fra Oslo med Norwegian……Låååve it, altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Må sørge for at blogge regelmæssigt fra nu af. Bliver så sur og umedgørlig, når jeg lader amarOrama i stikken.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt i Oslo

  Dumme gakker. Men smukke Oslo!
  Bare synd det skulle være så koldt og vådt og mørkt lige når du var her. Idag skinner solen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Solen begyndte at skinne, da jeg sad i toget til lufthavnen. Not cool Oslo.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så meget bedre at flyve med en skid på. Uanset hjertesindstatus. Kender din tilstand, den er gakkeropstartet, og så kører lortemøllen bare videre af egen kraft. Det vilde er, at man kommer til en dag, hvor man slet ikke kan huske hvad man så i ham man ikke ville leve uden. Den ligger og gør sig til ude i horisonten, hold uuuuuud. Som de skriger foran fængslet. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Godt med vise ord fra en, der kender lortemøllen. Jeg holder ud og ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For helvede, amar! Hvor er det altså crazy!! Jeg fatter slet ikke hvad folk som ham der Gakkeren tænker. Altså, sådan helt ærligt! Hvad får de ud af det? Hvordan fandt du egentlig ud af det? Havde du en mistanke om det i forvejen? Altså om ham der, ikke om at du ikke kunne få internettet til at virke i flyet …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hvad får han ud af det? Flugt fra sit eget liv. Sex. Spænding. Hævn. Hvad ved jeg. Da jeg spurgte, hvad han ville have gjort, hvis jeg intetanende var troppet op på hans adresse, sagde han, at det måske havde været meget godt, hvis det hele var blevet afsløret. Men altså, han ER ikke normal. Allerede på første date strejfede tanken mig, at han nok godt kunne rende rundt med en slags diagnose. Og det var det, jeg godt kunne lide. At han var gak. Kejtet, underlig, rablende. Ja, jeg har virkelig god smag, når det gælder mænd. Mht. løgn. Løgnene skurrede i ørerne lige fra starten, men ragede ikke mig. Jeg ville jo ikke have ham, datede i øst og vest og gad ikke blande mig i det, jeg troede handlede om andre damer. Ikke om andre damer, som han var gift og boede sammen med! Først til sidst, da jeg overvejede at give ham en chance, lyttede jeg til alarmklokkerne. Afsløringen er en lang historie. Men bl.a. så jeg et billede af et barn på hans offentlige Facebook-side. Og en aften sagde han farvel på en så underlig måde i telefonen, at jeg gik amok og googlede hele internettet sønder og sammen, hvilket jeg skulle have gjort fra starten og fandt fx en artikel om hans bryllupsrejse. Surprise. Måske skulle jeg blogge mere om det hele. Det er en sindssyg historie. SINDS. SYG.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arhhej, men du bliver nødt til at skrive hele historien! Det lyder jo helt vanvittigt! Har han kontaktet dig efterfølgende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Du er altså nødt til at skrive den, gakkerhistorien. Der sidder jo faktisk nogen og er nysgerrige. Mega-nysgerrige! …Men jeg tror faktisk også det ville hjælpe lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Kan nok ikke fortælle hele gakkerhistorien, men der må være gakkede glimt, som egner sig til bloggen. Vi får se.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Fed tekst om flyvetur. :)
  Du skriver i en kommentar længere oppe, at du nok skulle have googlet Gakkeren sønder og sammen noget tidligere, end du gjorde. Men åh altså, man går jo ikke lige og tænker, at de her mænd, der opfører sig meget flirtende og kæresteagtige over for en selv, i virkeligheden er gift med en anden.
  Har for øvrigt selv engang googlet mig frem til, at kommende date var meget nygift. Dodged that bullet, siger jeg bare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Altså hvorfor skrider alle gifte, utro røvhuller ikke over på Victoria Milan, så de kan være gifte, utro røvhuller sammen med andre gifte, utro røvhuller uden at fedte os andre ind i deres gifte, utro røvhulsliv. Argh mand. Jeg får spat.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Og kun en time efter jeg lagde sidste kommentar, chatter jeg med en Tinder-mand, som viser sig at være gift. Rådne verden! Rådne, rådne verden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit

   Jeg har også flere gange følt mig personlig angrebet, fordi en af disse gifte, utro mænd har udset sig netop mig til deres utroskabsprojekt.
   Jeg har sågar i fuld alvor spurgt en mandlig kammerat, hvad det lige er ved mig, der skriger ‘elskerinde’ eller ‘let offer’. Mandlig kammerat var ret skarp til at gennemskue situationen og siger: “Men det handler jo ikke om, hvem du er – han finder bare en, og hvis det ikke var dig, så var det en anden”. Det er sgu klar tale, og han har helt sikkert ret i mit tilfælde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg tager det heldigvis ikke personligt. Men hvis det fortsætter på denne måde kunne jeg godt miste troen på menneskeheden som sådan.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu Part Tre