Nu Part Two

Nu Part Tre

JegVEDjegblivergladigen. JegVEDjegblivergladigen. JegVEDjegblivergladigen. JegVEDjegblivergladigen. JegVEDjegblivergladigen. JegVEDjegblivergladigen. Jeg VED det.

IMG_0789_700b
Tøyen

4 kommentarer

 • Hva’ dælen foregår der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  Er det til nogen hjælp: Det er ikke en selvfølge, at man kan føle noget og blive ked af den slags. Du er normal. Jeg er skræmt over, hvor kold i røven jeg er og vil egentlig bare gerne møde en, jeg kan savne. En der kan slå mit hjerte i stykker og ikke så gerne en, der er sårbar allerede på første date og “måske gerne vil det der med hus i forstaden”, mens jeg sidder og er så uendeligt ligeglad. For dig er der håb :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Måske er der virkelig håb, men det er ikke noget, jeg selv ligger inde med. Jo kan håbe, du holder op med at være ligeglad.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu Part Two