Den viseste ryg i Oslo

Planer

Har jeg i øvrigt fortalt om den gang, jeg kom til at lægge et wienerbrødsfoto på min Tinder-profil i stedet for det vidunderlige selfie, jeg lige havde knipset, hvor mit hår sad så pænt? Nej? Men lad os nu ikke dvæle ved fortiden.

Eller jo, lad os.

For nogen i kommentarfeltet hungrer efter flere Gakker-historier, og flere Gakker-historier ligger jeg jo tilfældigvis inde med. Af den ikke hævngerrige, udleverende, ondskabsfulde slags, sagde vi. Fra i morgen gakker amarOrama ud.

Og har jeg så i øvrigt fortalt om dengang, jeg blev chattet op af en gift mand på Tinder? Som IKKE var Gakkeren! Fuck ja. Igen i aften. Lover man at leve som røvhul resten af livet, når man skriver under på vielsesattesten, eller hvad foregår der? GÅ VÆK!

Polensgade IMG_3945_700
Polensgade

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den viseste ryg i Oslo