Den lyse side

Ansigtet

Før jeg kom til at sende, kunne man sige meget om Gakkeren, men når Gakkerens håndflade strøg ned over mit ansigt, blev jeg smuk. Pande, øjne, næse, mund, hage. Han elskede mit ansigt. Også resten. Men ansigtet fik en særlig hilsen, når vi mødtes. Pande, øjne, næse, mund, hage. Langsomt. Forsigtigt. Som om han hver gang måtte tjekke. Ja, det hele var der stadig. Pande, øjne, næse, mund, hage.

Jeg var glad for at være smuk. I perioder. I andre perioder, hvor jeg forsøgte at vifte Gakkeren væk, at få ham til at gakke videre til andre damer, hvor mine øjne var som dit, mit hår var som dat, min hud var som dut, fik jeg spat. Det er da sindssygt. Ligner jeg din mor eller hvad? Kunne jeg sige.

Hans døde mor ja. Under pres viser mit sande, smukke ansigt sig.

Ha! Det gør du faktisk!, sagde Gakkeren. Hendes ene øjenbryn sad også højere end det andet.

Så måske lignede jeg Gakkerens mor på billedet. Det så i hvert fald sjovt ud. Fotografen havde fanget mig i underlige og næsten eventyrlige omgivelser, uden jeg vidste, at nogen knipsede. Gakkeren ville elske det. Jeg trykkede send og forventede de mest gakkede gakkerier som tak. Men eneste reaktion var:

Fuck du er smuk.

En kort, hård, næsten bebrejdende konstatering, der slet ikke lød som Gakkeren. Ingen Øjnene var det første, jeg faldt for, ingen Verden ligger for dine fødder, ingen Lov mig, at du aldrig klipper dit hår. Bare Fuck, du er smuk, og så øredøvende stilhed. En lillebitte sms, der lod være med at stryge mig over pande, øjne, næse, mund og hage, og straks var jeg ikke mere smuk.

Læs næste afsnit af Gakkeren.

IMG_0396 Grønjordsvej_700
Grønjordsvej

Historien om Gakkeren kører baglæns og starter her.

2 kommentarer

 • Frede-45-Strandvasker

  Du burde skrive en novelle. Eller en roman. Eller et filmmanus. Bare noget mere!! (send mig gerne en mail med titler, hvis du allerede har udgivet)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Har ikke udgivet noget. Har heller ikke forsøgt. Men gad godt skrive mere.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lyse side