Godnathistorien

Døren

Før vi manglede plads, var jeg nødt til at spørge.

Mig: Hvorfor skrev du, om vi skulle være hos dig?

Mig: Jeg vil da ikke besøge dig i hendes lejlighed?

Mig: På hendes territorium?

Mig: Den dør kan jeg ikke åbne.

Mig: Det er hende, der bor der.

Mig: Det er hendes hjem.

Mig: Det er hendes ting.

Ooooog dér gik det op for mig. Han havde inviteret mig til at sove i hendes seng.

Læs næste afsnit af Gakkeren.

IMG_5120 amarOrama_700
amarOrama

Læs historien om Gakkeren fra begyndelsen.

7 kommentarer

 • C

  Da min gakker gjorde det, takkede jeg ja og frydede mig over at jeg havde indtaget det allerhelligste. Velvidende at det kun gjorde smerten ved det forventelige og fremtidige brud større – jeg var nået helt ind og så slet ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Nej hvor vildt! Det forstår jeg slet ikke. Gad vide, om det er den samme gakker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

   Det er helt sikkert ikke den samme. Min er nu – et par efter – helt i hundene, og fraværende fra sit eget liv. Han tør ALDRIG gøre sådan noget igen. Det ødelagde ham

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hvis han kan lære, er han ikke helt gak. Den gakker, jeg kender, kan ikke lære noget, tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

   Et par…. år. Manglede lige et ord. Anyway, helt goooone stadig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • vvv

  Hvorfor er det, at du – som det ser ud – ikke dømmer ham efter de samme idealer, som du ville dømme dig selv og andre? Hvad er det for en person, der inviterer på den måde? Ville du gøre det samme? Du må være meget vild med ham… Herfra ligner han altså en narrøv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   1. Det er rigtigt, at jeg ikke dømmer ham, som jeg dømmer andre mennesker. 2. Jeg ved ikke, hvad han er for en person. Måske ser jeg ham mest som en figur. 3. Nej, jeg ville absolut ikke gøre det samme. 4. Nej, jeg er ikke meget vild med ham. Eller jo det er jeg. Men nok ikke på den måde, som du mener. 5. Narrøv. Helt sikkert. Men også meget andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godnathistorien