Hjælpen

Konen

Før Gakkeren hverken var syg eller ond, kiggede jeg rundt i lejligheden. Hvem var den mand, som var kommet og gået i mit hjem siden foråret? Havde jeg været i fare? Manglede der noget?

Hvad skulle mangle? Jeg har jo ikke noget. IPoden var der. Kameraet var der. Nøglerne var der. Hvad stjæler en psykopat? Min lille sysaks kunne jeg stadig ikke finde.

Det var farvellet, der lød mærkeligt, malplaceret og mærkeligt, som løb koldt ned ad ryggen på mig og satte det i gang. Han stod på gaden med susende biler i baggrunden. Farveeel.

Jeg havde google hele natten.

På hans adresse stod hendes navn. Hendes navn, som havde hans efternavn. Hans efternavn, som tilhørte hans kone. Hans kone, som havde siddet i bestyrelsen. Hans kone, som gik med voksentørklæde. Hans kone, som ikke fandtes på Facebook, fordi jeg var blokeret. Hans kone, som lod Gakkeren pille ved sine profilindstillinger? Hans kone, som aldrig havde googlet sin mand og opdaget hans pinlige fremfærd på Twitter? Hans kone, som så trist ud i skoven med Gakkeren og Gakker-barnet. Hans kone, som havde så rare øjne. Hans kone, som måske lignede mig, bare ældre? Hans kone, som ikke var hans ekskone. Hans kone, som boede på hans adresse. Hans kone, som var hans kone. Hans kone.

Hvor var min lille sysaks?

Læs næste afsnit af Gakkeren.

IMG_1039 Artillerivej_700
Artillerivej

Historien om Gakkeren kører baglæns og starter her.

2 kommentarer

 • Satan, nu bliver det jo uhyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Altså Gakkeren er jo ikke en psykopatmorder, men lige dér i det værste chok var alt muligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælpen