Forvirringen

Moralen

Før jeg levede, poppede O Brother op på Facebook.

 

O Brother:

Er du single for tiden?

Eller har du en kæreste?

Eller er det complicated?

 

Mig:

Jeg er single.

Droppede begge danskere, da jeg kom hjem.

Og var besat af ham fra Madrid.

Som nu er på Bali, og som jeg selvfølgelig hader.

 

O Brother:

Aha.

Du spillede på to heste.

Fandt en tredje.

Og nu er alle tre løbet væk?

Lyder som om, der ligger en morale et sted.

Læs næste afsnit af Gakkeren.

IMG_2488 Sundholmsvej_700
Amager Fælled Skole, Sundholmsvej

Historien om Gakkeren kører baglæns og starter her.

2 kommentarer

 • Anki

  Ibland önskar jag att jag hade en vis O Brother i mitt liv – jag har visserligen två bröder men de har inga visdomsord som de sprider omkring sig. Just nu vet jag inte om jag er single eller har en kæreste – det är helt enkelt complicated…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Oh no! Lyder besværligt. Bor du så ikke på Amager nu? Jeg er meget glad for mine brødre, men deres visdom har på ingen måde smittet af på mit kærlighedsliv. Håber, det hele snart ser lidt mindre complicated ud for dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forvirringen