Forsøget

Hatten

Før jeg ikke gad tale i telefon, fik jeg en mail fra en mand, der syntes, jeg var mærkelig. Jeg gik for lidt i kjole, var alt for selvstændig, fulgte ikke reglerne, gav mænd dårlig selvtillid og var i det hele taget noget af en mundfuld. Desuden burde jeg investere i noget neglelak. Dette blev afgjort på første og sidste date, for faktisk var jeg så mærkelig, at manden aldrig gad se mig igen.

Men nu havde han alligevel set mig igen, sagde mailen.

Syret at sidde i Frederiksberg Have med ungerne og se dig kun en uge efter – i fuldstændig samme outfit – med en ny date – endda en date med hat! Du så lykkelig ud :-)

Det var sandt. Jeg havde haft samme bukser, samme skjorte og samme frakke på, og heldigvis havde reaktionen og manden været en helt anden.

Men lykkelig? Kunne jeg vel næppe være, når jeg hadede den hat?

 

Læs næste afsnit af Gakkeren.

IMG_3814 Orestads Boulevard_700
Ørestads Boulevard

Historien om Gakkeren kører baglæns og starter her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsøget