Bogstavet

I øvrigt

Gakker-pausen skyldtes computernedbrud. Først blev den lille Mac for varm, så slukkede den sig selv, så levede den på en skål med frosne grønkål, som kølede den ned, så sagde den PHAF PHAF og spyttede med ild, og så var det slut.

Så sagde jeg til drengen i Elgiganten, at jeg ville købe en computer. Han sagde Vent lige. Så ventede jeg og ventede og ventede, og efter 30 minutter var jeg så træt, at jeg satte mig på gulvet og ventede, og så kom ekspedienten løbende. Og så sagde jeg: Jeg skal købe en Mac. Hvilken en skal jeg vælge? Men det kunne ekspedienten ikke svare på, for dem, der vidste noget om Mac, var desværre ikke på arbejde i dag.

Og så gik jeg i Magasin og købte den dyreste computer, jeg kunne finde. Og så vidste jeg ikke, hvordan jeg nogensinde skulle betale husleje eller komme på ferie eller gå til tandlæge igen.

Og så kunne vi gakke videre.

 

Historien om Gakkeren kører baglæns og starter her.

IMG_1077 Artillerivej_700
Artillerivej

PS Skulle du aldrig like amarOrama på Facebook?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bogstavet