Læserne fortæller: Charmegakkeren

Læserne fortæller: Den Tavse Gakker

Dagens gakker gør mig taknemmelig for at være voksen og aldrig nogensinde skulle rode rundt i teenageårene igen. Tak gakker!

Og tak til en anonym læser for at fortælle historien om Den Tave Gakker.

———————————————————————————————————

Vi blev kærester, da jeg var 16-17 år. Han var 3 år ældre. Det gjorde en stor forskel på det tidspunkt. Jeg så VILDT meget op til ham. Var så enormt benovet over, han ville være kærester med mig, at jeg aldrig fik konfronteret ham med alle hans dårlige sider. At jeg følte, jeg ikke kunne stole på ham. At hans ekskærester rumsterede. At han aldrig sagde, hvordan han havde det med mig. Kun enkelte gange i løbet af vores forhold, fik jeg nogle ord. Og altid kun i fuldskab. De ord klyngede jeg mig til. Og de få gange han inviterede mig med til noget, blev jeg så latterligt lykkelig.

En veninde fra gymnasiet fortalte, at en anden pige havde siddet på hans skød, mens de var i byen. Andre rygter om tidligere kærester kom og gik. Kun én gang nævnte jeg det for ham. Han blev tavs. Ignorerede mig, selv om jeg var i samme rum som ham.

Aftaler kunne jeg ikke regne med. Hvis jeg skulle besøge ham, var han ikke altid hjemme. Han ulejligede sig ikke med at kontakte mig. Lod mig bare stå og være flov. Stakkels hans familie – som jo godt kunne se, jeg troede, vi havde en aftale. De kunne kun sige, at han ikke var der. Han var jo voksen, selv om han ikke var flyttet hjemmefra.

Jeg var usikker på ham. Forstod ikke, hvad han ville, men turde ikke konfrontere ham, for jeg var så bange for, hvad der ville ske. Der ville jo højst ske det, at vores forhold stoppede, og jeg kunne blive mig selv igen, men det kunne jeg ikke se dengang.

Så tog jeg ud at rejse. Det var godt. Jeg mødte nye mænd, dejlige mænd, skønne mænd fra hele verden. Han var langt væk, min tavse gakker. Jeg skrev til ham, og vi valgte at slå op. Det var en lettelse.

Da jeg kom hjem, skulle jeg besøge ham. Vi endte med at være sammen. Bagefter sagde han, at han vist nok lidt så en. Jeg gættede med det samme, hvem det var. Min venindes veninde. De havde været på festival sammen, før jeg tog ud at rejse, og allerede dengang havde jeg en fornemmelse af, at der ville ske noget mellem de to. Han benægtede, at det var startet, før jeg rejste. Men jeg tror ikke på det.

I de efterfølgende år kontaktede vi hinanden engang imellem. Nogle gange kom han i fuldskab og bankede på min dør. Jeg lukkede altid op. Smigret over at blive valgt til. Selv om det bare var for en nat eller endnu kortere tid. Jeg forsøgte at lade være, men kunne ikke.

Han kom på besøg, vi spillede backgammon og drak cola. Jeg ved ikke hvorfor, vi blev ved med at lave aftaler. Eller jeg ved godt, hvorfor jeg gjorde. Jeg ville have, han skulle se, hvad han gik glip af. Når hun kunne tage ham, mens jeg var sammen med ham, kunne jeg i hvert fald tage lidt af ham tilbage.

Til sidst mødte jeg andre mænd, der snakkede. Der sagde, hvordan de havde det. Der var ærlige. Det var nyt. Jeg satte mig ned og skrev en mail til ham. En lang mail. Jeg skrev, at han ikke skulle kontakte mig igen. Jeg var bundærlig nok for første gang i vores forhold, der havde været i mere end 5 år. Han kontaktede mig aldrig igen. Den Tavse Gakker forblev tavs.

img_7129-kirkega%cc%8ardsvej_1000Kirkegårdsvej

Flere gakkere i Gakkoteket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læserne fortæller: Charmegakkeren