Læserne fortæller: Mordergakkeren

Læserne fortæller: Klichégakkeren

Dagens gakkers kone forstår ham ikke. Behøver jeg sige mere?

Tak til Anonym Læser for at fortælle historien. Og endnu mere tak, hvis du sparker ham ud.

———————————————————————————————————-

Efter jeg har læst alle gakkerhistorierne, er det gået op for mig, jeg er fanget i noget, der kunne være et gakkernet. Min historie er kort, ligesom længden på vores forhold, eller det han mener bliver til et forhold.

Jeg har kendt ham i mange år, gået i klasse med hans lillesøster, har endog datet ham engang for nogle år siden, men han ville mere end mig, og jeg syntes han var lidt nørdet, så det blev aldrig til mere.

Imens fik jeg en kæreste, blev gravid og dumpet og er nu alenemor med en datter på 4 måneder. Som de fleste nok kan regne ud, er jeg temmelig meget i kærlighedsunderskud fra en kæreste. Selvom baby fylder meget, er jeg måske et let offer.

Begyndte åbenbart på et tidspunkt at tale/skrive med hr. Gakker, kan ikke huske præcis hvornår, men mens jeg var gravid, mødtes vi og kom til at knalde. Vi så først hinanden igen efter fødslen, men skrev sammen hele tiden. Han har kæreste, hus og barn. Fortæller hele tiden, hvor lidt forstående kæresten er. Jeg prøver at hjælpe ham lidt med at forstå os kvinder. Vi knalder rundt, når han har tid, og min baby er mæt og glad. Som regel inden han skal på arbejde kl. meget tidligt om morgenen. Han siger, han ikke kan gå fra kæresten pga. omstændighederne lige nu. Jeg håber og håber. Nogle gange er det pga. deres barn. Forståeligt. Men svært for mig at forstå, hvorfor man bliver i et dårligt forhold, hvis det ikke fungerer. Jeg håber og drømmer stadig. Tror, at det hele bliver godt, hvis bare…

Men han har altid undskyldninger. Nogle gange er det hans jobsituation, der gør, han ikke kan gå fra familien. Jeg har sagt, jeg godt ved, han ikke forlader kæresten. Det gjorde lidt ondt at sige højt. Jeg ved det, men vil ikke rigtigt tro på det, for han er jo så sød og dejlig.

Vi har stadig et forhold kørende, men efter at have læst de andre gakkerhistorier, er jeg nødt til at afslutte det.

Mig og min datter har simpelthen fortjent bedre.

IMG_1053 Finlandsgade_700Finlandsgade

Flere gakkere i Gakkoteket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læserne fortæller: Mordergakkeren