Læserne fortæller: Narregakkeren

Læserne fortæller: Lærergakkeren

Altid huske at poste familiebilleder og kærlighedserklæringer på Facebook, når du har været utro! – står der i Gakkerhåndbogen. Dagens Gakker husker det.

Tak til en anonym læser for at fortælle om Lærergakkeren.

PS! Gakkerierne gakker mod enden. Hvis du har en gakker (eller gakkerinde!), der vil ud, skal du sende den til mig NU på mail.amarOrama@gmail.com.

———————————————————————————————————

Jeg har i en lidt sen alder taget et par uddannelser. Det har været fedt, men også lidt hårdt, med børn på sidelinjen og en kæreste gennem mange år, der slog op, da det pludselig handlede for meget om mig. Det gjorde nok, at jeg trak mig lidt tilbage i forhold til mænd og mødte heller ikke nogen i flere år.

Men på det sidste uddannelsessted fik jeg en meget sød lærer. Han var et par år yngre end mig og utroligt opmærksom og hjælpsom.

Han sad helt tæt op ad mig, når han hjalp med en opgave, arm mod arm, lår mod lår, og jeg begyndte at blive temmelig lun på ham. Men da han var en gift mand, havde en stor ring på fingeren, overvejede jeg ikke at gøre tilnærmelser. Det var bare en hyggelig flirt. Noget der gjorde det lidt sjovere at gå i skole.

En dag kom der en venneanmodning på Facebook fra ham, og vi chattede kort. Han skrev, jeg var den eneste, han så, når han kom ind i lokalet og videre i den dur. Det var vildt og fantastisk. Han var ligeså interesseret i mig, som jeg var i ham, og han foreslog at køre mig hjem efter skole næste dag.

Vi nåede ikke så langt, før vi stoppede og havde en slags sex. Bagefter kørte han mig hjem.

I de følgende uger begyndte det så småt at gå op for mig, at projektet var håbløst. Han havde næsten ikke tid til at ses. Vores møder var bare noget, der skulle foregå i hans bil, inden han tog hjem. Han havde godt nok fortalt om sin sure, kontrollerende kone og deres triste kærlighedsløse ægteskab, og jeg forestillede mig, at det med mig var en mulighed for, at komme ud af det. Men efter et par uger gik det op for mig, at det aldrig ville blive til noget. Jeg brød tudende sammen i skolen og sagde, jeg ikke ville mere, og han syntes, det var ok og måske bedst det samme. Og så burde den historie slutte, men nej, for jeg er en idiot.

Efter en lang, indre diskussion, blev jeg enig med mig selv om, at jeg havde brug for, der skete noget i mit liv. Følte, at jeg ligesom havde været slukket i flere år, og nu var der en, der havde vækket mig til live. Han var med på at fortsætte, og han vidste jo også, jeg var en voksen kvinde, der nok kunne klare mosten.

Det blev til sex, når han lige havde tid og lyst. Ofte noget der skulle overstås hurtigt. I perioder blev jeg ignoreret helt, hvilket gjorde mig gal og frustreret, og så blev jeg med rette sat på plads, for det var jo de betingelser, jeg var gået ind på. Når vi havde været sammen, postede han tit et billede af familien på Facebook, så hele verden kunne se, hvor dedikeret en mand og far han var. Han var i sagens natur utroligt paranoid over, at konen skulle opdage, hvad han lavede. Det kom frem, at han havde haft en affære med en kollega et par år forinden, en affære, som var blevet afsløret, og siden havde hans kone været urimeligt sur og mistroisk. Hun opdagede også, at vi skulle lave et projekt sammen, og så var der krise i hjemmet. Vi skulle ikke ses mere, og jeg græd og græd og så videre. Efter et stykke tid kontaktede han mig igen og så fremdeles i det halvandet år, jeg gik på skolen.

Da jeg skulle til eksamen, fik han det dårligt. Det gik op for mig, at han led af en galopperende angst for at blive syg. Han blev sygemeldt, men sendte mig dagligt utallige sms’er, hvor jeg skulle afkræfte, at han led af diverse livsfarlige sygdomme. Jeg mødtes også med ham i hans hjemby, så vi kunne gå tur, og så jeg kunne trøste ham og undersøge ham for forskellige sygdomstegn. Han var totalt ynkelig. Hans onde kone gad ikke at lytte på ham og trøste, men det gjorde jeg selvfølgelig, for jeg var hans bedste og eneste ven.

Efter jeg sluttede på skolen, blev vi ved med at skrive sammen og ses af og til. I samme periode forsøgte han sig også med en anden elev, som dog gik til skolens ledelse, så han fik en advarsel. Og så han fik det skidt igen og var enormt bange for, at konen skulle få det at vide og ville skilles. Jeg blev pænt såret, især over at han havde pjækket for at besøge eleven. Det havde han aldrig gjort for mig. Jeg sagde til ham, at jeg ikke gad mere, at det her var dråben. Et par dage efter ringede han og bad om tilgivelse, og det gav jeg ham. Havde ellers foreslået, han skulle bede sin kone om det.

Jeg har nu kendt manden i tre et halvt år, og han kontakter mig med jævne mellemrum, primært når han er liderlig eller har brug for opmærksomhed. Jeg er holdt op med at tage initiativ til kontakt, men mangler stadig at lade være med at svare, når han skriver. Kan dog mærke, jeg er på vej dertil, og gakkerhistorierne har klart sat tingene lidt mere i relief, tak for det.

IMG_2233 Amagerbrogade_700Amagerbrogade

Flere gakkere i Gakkoteket.

2 kommentarer

 • Astrid

  Åh, bare der kommer flere historier. De er medicin for sjælen. Min sjæl. De hjælper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja GID der kommer flere. Kom med jeres gakkere!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læserne fortæller: Narregakkeren