Læserne fortæller: Mors Gakker

Læserne fortæller: Vennegakkeren

Dagens gakker opdigter andre damer.

Den er ny.

Tak til en anonym læser for at fortælle om Vennegakkeren.

———————————————————————————————————-

Min historie starter faktisk med, det var mig, der var lidt af en gakker. Jeg havde været i et forhold i mange år, og en aften tog jeg til fest med min gode mandlige ven, som senere skulle vise sig at være en gakker. Jeg aner ikke hvorfor og hvordan det skete, men pludselig kyssede vi.

Jeg gik til bekendelse hos min kæreste, og vi endte med at gå fra hinanden, fordi det var gået op for mig, jeg var smaskforelsket i min ven. Det er nu to år siden. Gakkeren og jeg kyssede på hinanden et par gange, hvor han gav udtryk for at have følelser for mig. Men senere benægtede han alt. Det havde han i hvert fald aldrig sagt. Og han råbte ad mig: Hvis jeg har sagt det, er det ikke okay, for det er ikke sådan, jeg har det! Jeg prøvede at komme videre, men kom alligevel til at kysse på ham. Og så fik jeg at vide, fra anden hånd, at han havde følelser for min bedste veninde. Han benægtede. Jeg græd. Hver gang vi var ude sammen, fulgte han efter mig som en hund.

Jeg fik revet mig løs fra ham, men stoppede aldrig med at elske ham. Det blev starten på et dybt venskab mellem os. Med sjældne mellemrum krængede han sit hjerte ud. Han fortalte, at han som voksen aldrig havde grædt over andet end mig. Og at det var sket gentagne gange. Han græd og fortalte, jeg var for god til ham, og at jeg burde droppe ham.

Disse følelsesudbrud blev altid efterfulgt af en periode, hvor han distancerede sig. Lige længe nok til at jeg ikke kunne klare det mere. Jeg græd. Overvejede at cutte ham helt af. Men så kom der endnu et følelsesudbrud fra hans side, der bekræftede, hvor meget jeg betød for ham. Så jeg blev. Sådan fortsatte det i næsten et år. Han opdigtede piger, han datede, for senere at bryde grædende sammen og fortælle, at de ikke eksisterede. Når jeg spurgte hvorfor, var det i hvert fald ikke fordi, han havde følelser for mig. Jeg var bare en god ven, og han havde altid en eller anden praktisk forklaring på, hvorfor han opdigtede kærester.

Hver gang vi havde haft sådan en tur, græd jeg som pisket. I starten trøstede han mig, men til sidst lod han mig bare sidde og græde, mens han fornærmet gik sin vej. Det endte altid med, at jeg måtte ringe og undskylde. Det var jo mig, der havde fornærmet ham. Jeg spurgte, om han holdt af mig. Han ville ikke svare, men han mødte op på min adresse, hver gang vi havde haft sådan en tur. Og dét, mente han, måtte være bevis nok i sig selv. Men et ja ville han ikke give mig. For det skulle jeg ikke have lov at manipulere ham til.

Efter dette turbulente år faldt tingene lidt til ro. Og vi begyndte at kysse på hinanden igen og havde også sex et par gange. Men han havde i hvert fald stadig ikke følelser for mig. Jeg var bare en god ven.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg skammer mig dybt over at skrive min egen historie her. For jeg har stadig ikke revet mig helt løs, og gør det nok heller ikke, før jeg finder en mand, der kan gøre det samme ved mig som ham. Det er bare svært, når jeg slet ikke har øje for andre end gakkeren.

Jeg bestræber mig på ikke at være seksuelt sammen med ham igen. Men jeg kan ikke droppe ham. Inderst inde håber jeg stadig, vi finder rigtigt sammen en dag. Men jeg ved godt, at jeg fortjener bedre. Jeg hader bare, at jeg ikke er den kvinde, han har lyst til at behandle godt. Den dag han finder hende, er jeg væk.

IMG_0143 Pommernsgade_700Pommernsgade

Flere gakkere i Gakkoteket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læserne fortæller: Mors Gakker