Leder efter en endelig beslutning

Læserne fortæller: Den Forsmåede Gakker

Livet er uretfærdigt. Når gakkeren får en elskerinde, og konen opdager elskerinden, og konen forlader gakkeren, og konen tager gakkeren tilbage, og gakkeren forlader elskerinden, og elskerinden vil have gakkeren tilbage, og gakkeren ikke vil have elskerinden tilbage, og gakkeren forresten gerne vil have elskerinden tilbage alligevel, du ved, sådan ved siden af, så gider elskerinden ikke mere. Onde onde verden.

Tak til en anonym læser for at fortælle om Den Forsmåede Gakker.

———————————————————————————————————

Kort tid efter han blev ansat i min afdeling, begyndte vi at flirte. Det var jo egentlig ikke meningen, men da han bad om hjælp via messenger (ja, det var dengang), udviklede det sig til mere end arbejde.

I starten var det bare for sjov. Han var jo gift og havde børn. Så blev det til hed chat i arbejdstiden, så blev det til sms’er på alle tider af døgnet, så blev det til telefonsamtaler, når børnene var lagt i seng, og konen var taget på natarbejde.

Og så blev det til det første kys – og første sex – og det var rigtig godt, desværre.

Pludselig var der mange fælles kundemøder, løbeture og arrangementer – alle mulige undskyldninger for at mødes.

En dag fortalte han, at konen havde opdaget det, og at de ville gå fra hinanden. Han flyttede hjem til sine forældre og så kun børnene, når konen arbejdede. Han solgte sin dyre bil og leasede en ny.

Vi var sammen næsten hver dag. Kyssede farvel i min hoveddør og kørte på arbejde i hver sin bil.

Det var næsten for godt. Og varede kun kort.

Pludselig var han ikke til at få fat i, pludselig var han hjemme hos børnene, selvom ekskonen ikke var på arbejde.

Når vi endelig så hinanden, skændtes vi hele tiden. Sad i hver sit hjørne af sofaen og beskyldte hinanden for alt og ingenting.

Det hele endte i en ferie. Han gik under jorden i 4 dage, uden at give lyd. 4 dage, som jeg brugte på at græde, sove og ikke indtage føde. Var meget slank, da jeg mødte op på job mandag morgen.

Den næste måned gik jeg op og ned af ham, kunne ikke flygte. Hver dag var en kamp for at holde 8 timer på kontoret, før jeg kunne komme hjem og græde videre.

Så kom sommerferien. Jeg sprang ud af min comfort-zone og tog en uge alene til Grækenland, og bagefter på festival, hvor jeg ud af det blå mødte verdens sødeste mand, som den dag i dag stadig er min kæreste.

Man skulle tro, at historien endte her – men det gør den ikke.

Retur fra ferie havde jeg ikke længere brug for kontakt med ham, så jeg blev selvfølgelig interessant igen. Ikke at han vil gå fra sin kone, han ville bare gerne se mig.

Situationen var vendt på hovedet, han søgte og søgte mig – og jeg sagde nej og nej. Da jeg havde sagt nej i et par måneder, og i øvrigt var lykkelig med min nye kæreste, kunne han ikke klare mere og skiftede afdeling.

Siden har han ikke talt til mig. Han har blokeret mig på Facebook. Han vender om og går den anden vej, når vi mødes på gangen. Han undgår alt, jeg er involveret i.

Han opfører sig som den sårede part. Som om han er blevet holdt for nar og blevet forladt – selvom det er omvendt. Og det gør han stadig, snart 4 år efter. Vi arbejder i samme firma, og den dag i dag, opfører han sig som om, det er mig, der er gakkeren.

IMG_0431 Vermlandsgade_700Vermlandsgade

Flere gakkere i Gakkoteket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leder efter en endelig beslutning