Dater du en gakker?

Læserne fortæller: Korttidsgakkeren

Dagens gakker er så ung, at han ikke helt har tjek på gakkeriet endnu.

Tak til en anonym læser for at fortælle os historien.


Jeg var 19 år, single, godtroende, og efter mit første længerevarende forhold, meget opsat på at finde en erstatning for min eks. En aften på det lokale diskotek mødte jeg så denne her fyr, som både var flot, sød og gavmild. Lige sådan en jeg ledte efter! Oven i hatten havde han egen bil, hvilket ikke er uvæsentligt i den alder. Vi mødtes en fredag aften i byen, kyssede lidt på hinanden og udvekslede numre.

Næste aften ringer han omkring midnat. Han er i byen igen. Jeg er simpelthen nødt til at se dig. Bedste gakkerstil, sød musik for en romantisk anlagt pige. Jeg skulle arbejde næste dag, men gav mig til sidst, og han kom forbi med natmad.

Efter et stykke tid sagde jeg pænt godnat, men manden ville ikke gå hjem. Jeg kunne ikke se problemet. Hvorfor gik han ikke bare hjem? Hans lejlighed lå jo lige i nærheden, havde han sagt? Efter en masse palaver travede han dog af sted.

Om mandagen i skolen snakker jeg med en fra min klasse, som er venner med ham. Jeg fortæller om gakkerens natlige besøg. At det da var pudsigt, vi boede så tæt på hinanden. Og endnu mere pudsigt, at han var så svær at smide ud. At han ikke ville hjem? Vennen fortæller, at gakkeren da bor hjemme hos sin mor og far, i en helt anden by! Og i øvrigt har en kæreste.

Gakkeren indrømmer det med bopælen, da jeg skriver til ham. Men kæresten findes ikke.  Efter lange korrespondancer findes hun dog alligevel. Han vil slå op med hende, men det vil gøre hende så ulykkelig. Har vi hørt den før? Nå, men efter en hel del tryglen går jeg med til at tale med ham ansigt til ansigt. For han bare se mig igen.

Han henter mig i sin bil, som rent faktisk er hans. Tror jeg. Vi kører en tur, men hans fortællinger og løgne lyder så absurde, at jeg på ingen måde kan mønstre respekt for manden. Efter en times tid orker jeg ikke at se eller høre mere på den stakkels gakker og går hjem. Og svarede ham aldrig igen.

Trods min ungdommelige iver efter kærlighed lyttede jeg til min mavefornemmelse og de hylende sirener, og hold nu op jeg er taknemmelig for det. Gakkeren render jeg ind i med jævne mellemrum, og har sågar haft ham som kunde på mit job, men vi lader begge som om intet er hændt. Og tak for det.

IMG_4920 Jenagade_700Jenagade

Flere gakkere i Gakkoteket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dater du en gakker?