Læserne fortæller: Den Forsmåede Gakker

Læserne fortæller: Mekanikergakkeren

Kære anonyme læser, som har givet os dagens gakker, tak! Men der mangler altså noget vigtigt. Hvad var den nye kærestes historie? Ja, vi kan jo nok regne den ud, men elsker de gakkede detaljer.

Og kære læsere. Send flere gakkere! Vi er løbet tør.

———————————————————————————————————

Jeg kan ikke huske, hvordan vi mødte hinanden. Vi har ingen fælles venner, kollegaer eller lignende, og jeg mener ikke, vi brugte et datingsite – så det må stå hen i det uvisse.

Men jeg husker tydeligt alle de lange aftener, jeg sad på værkstedet og kiggede på ham, når han ordnede biler. Han var mekaniker.

Vi mødtes kun på værkstedet, bortset fra når han kørte forbi min arbejdsplads for at sige hej. Der gik lang tid før vi kyssede, og sex havde vi kun få gange.

Dog fascinerede han mig. Han var ikke min – men af og til kunne jeg trække ham ind med snøren, inden han pludseligt rev sig løs.

Når han ringede, spurtede jeg af sted – bare for at sidde på værkstedet og række værktøj.

Jeg kørte gerne tværs over landet for at ”rende ind i” ham til et lastbiltræf.

Jeg kørte med i vinternætterne, for at rydde sne og salte.

Jeg aflyste aftaler – fordi han måske lige præcis den dag havde tid til at ses.

Han sendte blomster på min fødselsdag, men kunne ikke komme.

Han sagde fra starten, han ikke var sammen med moderen til hans barn. Men det viste sig, at de først gik fra hinanden senere, mens vi kendte hinanden.

Han sagde også, han ejede det meste af firmaet, som værkstedet var tilknyttet, men jeg fandt ud af, han bare arbejdede der.

Efter halvandet års tid mødte jeg en fyr. Vi blev kærester og gift i løbet af meget kort tid, for et år senere at gå fra hinanden. I den tid talte mekanikeren og jeg ikke rigtigt sammen. Jeg tror ikke, han ved, jeg nåede at blive gift.

Efter min skilsmisse fortsatte vi hurtigt i samme rille. For jeg genoptog desværre kontakten.

I mellemtiden havde han fået eget firma, og senere fandt jeg ud af, at han også havde haft en kæreste, som nu var gravid med hans barn, men de var gået fra hinanden. Sagde han.

Vi fortsatte med at ses. Aldrig før har min bil været så ofte på værksted. Igen lod jeg mig nøje med at sidde og kigge på, mens jeg længtes efter et rigtigt forhold.

Da den nye kæreste kontaktede mig og fortalte sin historie – og han blev ved med at køre i ring med sine løgne, fik jeg endelig taget mig sammen. Jeg sagde fra og farvel.

Det værste var egentlig, at han ikke løb efter mig, men bare accepterede det.

Et par gange siden er jeg løbet ind i nogle af hans venner, men jeg tør ikke spørge, hvordan han har det, og engang imellem savner jeg stadig spændingen og ham – selvom jeg i dag er i fast forhold.

IMG_4895 Jenagade_700Jenagade

Flere gakkere i Gakkoteket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læserne fortæller: Den Forsmåede Gakker