Læserne fortæller: Symbiosegakkeren

Læserne fortæller: Mommygakkeren

Bag enhver gakker står en vanvittig moder. Nå nej. Hun ligger ved siden af ham i jeres dobbeltseng!

Tak til en anonym læser for at invitere os ind i Mommygakkerens syge univers.

PS! Gakkerierne gakker mod enden. Hvis du har en gakker (eller gakkerinde!), der vil ud, skal du sende den til mig NU på mail.amarOrama@gmail.com.

———————————————————————————————————

Jeg var meget ung. Det bruger jeg stadig som undskyldning for, at jeg fandt mig i gakkerens opførsel så længe. Faktisk i fem år. Og han gakkede ikke hele tiden. Han var også min dejlige kæreste. Men han havde (og har!) en forskruet opfattelse af, hvordan man opfører sig. Måske fordi hans mor havde gjort ham til midtpunkt for hele verden. Måske bare fordi, at han var en gakker.

Jeg mødte gakkeren som 15-årig og blev stormende forelsket. Så forelsket, at jeg flyttede hjem til ham allerede sommeren efter. Han var to år ældre end mig, han havde knallert, egen afdeling af huset og en mor, der opvartede ham som en prins og kørte ham (og dermed mig) alle vegne. Det var ret luksus.

Gakkeren var romantisk anlagt. Han drømte om den perfekte kæreste, som lignede hans mor og var helt hans egen. Jeg levede stort set op til det, men havde altså haft en kæreste før. Det var ikke godt. Efter mange, lange skænderier om, hvordan jeg dog kunne have haft sex med en anden end ham – det var jo ikke fair, når han havde fundet mig så tidligt – besluttede han sig for, at han kun kunne komme videre, hvis han fik lov at give mig en lussing. Så det gjorde han. Det gjorde han faktisk et par gange, og én gang blev det også til, at han sparkede mig, mens jeg lå grædende under et sofabord.

Men gakkeren var jo kun en dreng, og gakkeren blev ældre. Han stoppede faktisk alt, hvad der lignede fysisk vold efter det første år. Det vil jeg trods alt give ham, eller måske nærmere give mig selv. Det er igen det der med at retfærdiggøre sin egen manglende dømmekraft.

Gakkeren elskede sin mor. Tilbad hende. Og hun tilbad ham. Hun var en gudinde. Han var en gud. Så alt skulle gøres sammen med mommy. Så vi en god film i biografen, så han den med mommy dagen efter. Fandt vi et spændende sted, viste han det dagen efter til mommy. Tog vi på ferie, tog mommy med, og hun tog med helt ind i dobbeltsengen, hvor gakkeren lå i midten. Det var jo synd for hende, hvis hun skulle ligge alene i den anden seng. Engang mødte vi op til et arrangement, som jeg egentlig var for ung til, og jeg blev heller ikke lukket ind. Men det gjorde ikke noget, for mommy havde kørt os, og så kunne hun jo bare gå med i stedet, mens jeg lagde mig i bilen og sov.

Indtil videre har jeg måske nok mere beskrevet en mors dreng end en rigtig gakker. Men der var jo også de andre damer, som han ikke var rigtigt utro med, han kyssede dem bare lidt og rørte lidt ved dem. Det kunne jeg da nok forstå?

Første gang var en aften, hvor vi lige havde haft sex og havde lagt os til at sove. Men gakkeren kunne ikke falde i søvn, så han stod op og tog ned på den lokale for at få en enkelt øl. Mange timer senere vågnede jeg til en masse sms’er på min telefon fra en fremmed pige, der skrev, hvor fantastisk han var, og hvordan hun ikke kunne få ham ud af hovedet. Jeg konfronterede ham selvfølgelig, men der var skam en god forklaring. Denne pige var lillesøster til byens slemmeste fyr, så min kæreste turde ikke give sit eget nummer til hende. Han havde givet hende mit.

Den næste uges tid fungerede jeg som sendebud, sendte hendes søde sms’er videre og svarede for ham. Lyder absurd, men det var næsten værre, da han efter en uge valgte at skifte over til sit eget nummer alligevel. Jeg røg ud af loopet.

Han var vist nok aldrig i seng med hende, men han efterlod mig flere gange på den lokale bar for lige at smutte forbi hendes soveværelsesvindue og snakke med hende. Det gjorde ondt. Til sidst gled det dog ud i vandet.

Men så var der jo hende den tykke på festivalen. Hende skulle jeg altså ikke være jaloux på, for hun var jo tyk! Jeg var meget pænere! Men hun var rigtig sød, og hun var så forelsket i ham, så han ville ikke såre hende. Han ringede til mig fra festivalen og fortalte, at han altså blev nødt til at sove i hendes telt. Jeg troede, hans eget telt var optaget af kammeraten og en dame, men det var ikke tilfældet, fandt jeg senere ud af.

Alt det her var ok med mor. For pigerne kunne jo ikke holde sig fra ham – det var ikke gakkerens skyld. Han var bare for fantastisk. Og han fortalte mig jo alting, så hvad var mit problem?

Den sidste pige, jeg husker, var fra hans studie. På det her tidspunkt havde vi begge ramt 20’erne. Hun havde kysset ham, og så var han jo nødt til at kysse igen. Denne gang var jeg ligeglad. Jeg kyssede en anden fyr den aften, og en uge efter gik jeg fra gakkeren og så mig aldrig tilbage.

I øvrigt, gakkerens respons på, at jeg forlod ham, var at tage hjem og knalde sin ekskæreste. Alt imens mommy kimede mig ned med sms’er og grædende opkald. Hvordan kunne jeg dog gøre det mod ham og hende?

IMG_2339 Tovelillevej_700Tovelillevej

Flere gakkere i Gakkoteket.

 

 

4 kommentarer

 • Anne-Sofie

  O….M….G jeg forstår ikke at sådan et menneske findes. Godt du slap af med ham. Jeg håber aldrig jeg selv falder for et menneske som så mange efterhånden har fortalt om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • altså hvorfor lakker det mod enden med gakkerhistorier?

  //Malou//
  http://www.singlehviskeren.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Når læserne holder op med at sende historier, løber vi tør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • tak – det er så lige gået op for mig idag at det var derfor

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læserne fortæller: Symbiosegakkeren