Læserne fortæller: Den Farlige Mekanikergakker

Pausecitater

I har ikke sendt flere gakkere, men de er på vej, sagde vi?

Imens kan vi padle omkring nogle spændende holdninger, der for ikke så længe siden blev slynget selvsikkert ud på internettet af en, der fortalte gakkerhistorie.


4. februar på Facebook:
Som en veninde sagde: “Du gider ikke blive snasket ind i hans syge ægteskab”. Og det er virkelig rigtigt. Det gider jeg ikke. Gakkeren er syg i hovedet og burde nok få hjælp, men det er ikke mit ansvar. Konen er gift med en syg mand og burde nok også få en slags hjælp, men det er heller ikke mit ansvar. De sidder i deres egen suppedas, som jeg gerne vil holde mig langt væk fra.

-Mig, da folk syntes, jeg ikke skulle bekymre mig om Gakkerens anonymitet.

6. februar på Facebook
Det er ikke mit ansvar, at sandheden kommer frem. Jeg gider ikke blive blandet sammen med Gakkeren og gakkerens gakkede liv
.

– Mig, da folk stadig syntes, jeg ikke skulle bekymre mig om Gakkerens anonymitet

6. marts i kommentarfeltet til Filmen
Ja, det overvejede jeg kraftigt i starten. Følte det nærmest som en slags pligt. Ville selv ønske, nogen turde fortælle det til mig, hvis jeg var konen.
 Men jeg gør det ikke. Ikke fordi jeg tror, hun er fjong med noget som helst. Hvis hun var det, behøvede han ikke alle løgnene og blokeringerne og de mystiske adresseændringer. Det er alt for skummelt.
 Men af andre grunde:

1) Hvis hun virkelig ikke ved det, er det måske fordi, hun ikke VIL vide det. At hun fornægter virkeligheden. Det skal hun have lov til.

2) Gakkeren er en mester til at lyve og ekstremt udspekuleret. Jeg er sikker på, han har taget sine forholdsregler. Måske allerede sagt, der er en sindssyg dame, der stalker ham eller andet godt, så konen slet ikke ville tage det alvorligt, hvis jeg ringede. Han fortalte fx mig, at han fik hademails fra en pige, som han engang havde været på date med, “fordi hun blev vred over, at han ikke ville skaffe hende et job i branchen”. Derfor var hun blokeret på Facebook. Right.

3) Jeg orker ikke, at Gakkeren skal være en del af mit liv igen. Det er fint at bruge ham som figur, men at blive viklet ind i deres syge ægteskab, ville være ærgerligt. Især nu, hvor jeg endelig er blevet glad igen.

4) Jeg kan ikke lide, at Gakkeren ved, hvor jeg bor. Og nu lyder jeg paranoid, men i mine mareridt bryder han ind om natten for at dræbe mig eller står nede på parkeringspladsen og venter på, jeg kommer hjem. Den sindssyge del af ham er så uhyggelig, synes jeg. 
Nej, jeg tror ikke, Gakkeren vil slå mig ihjel, men det bliver ikke mig, der fortæller hende det.

– Mig, da nogen spurgte, om jeg ville afsløre Gakkerens dobbeltliv.


Men hvis I har fulgt med i kommentarfeltet både her og der, ved I også, at jeg nu nået frem til det modsatte. At jeg burde sige sandheden til konen. Om jeg gør det er så en helt anden historie.

Og hvor kom U-vendingen fra? Har jeg da helt glemt, hvordan det er, at blive snasket ind i andres syge ægteskaber? De forklaringer kan vi bruge som pausefisk en anden dag.

Send flere gakkere!

IMG_3305 Den blå planet_700Den Blå Planet, Kastrup

Jamen, hvad er en gakker? Tænker nye læsere. Forklaring, eller noget der ligner, her.

4 kommentarer

 • wannabfashionista

  Jeg har sendt dig en lille personlig historie – har du fået den? Det er fint nok hvis du ikke vil bruge den, men jeg bliver i tvivl om du overhovedet har modtaget den. Du kan jo lade være med at publicere denne kommentar, og så eventuelt svare mig på mail.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hmm… Er ved at grifle min værste gakker historie ned… Men frygter lidt den er aaaalt for lang… Har du restriktioner på længden eller redigerer du selv i den når du får den? ☺️

  Malou

  http://www.singlehviskeren.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læserne fortæller: Den Farlige Mekanikergakker