Læserne fortæller: Ekskærestegakkeren

Tænk tanker og hold dem for dig selv

Nå. Igen ingen Dagens Gakker.

Og jeg er for træt og overarbejdende til at blogge noget fornuftigt. Så hvad gør vi? I kan få en liste over, hvad jeg synes, vi skal snakke om inden for nærmeste fremtid. Ikke nu! Nærmeste fremtid blev der sagt. Hvert punkt skal tygges igennem for sig.

– Gakkerne. Gakkede fællestræk, ud over den obligatoriske selvmordstruede eks, der skal trøstes?

– Bedraget. Hvad afslører ham, andet end det dårlige mobilsignal?

– Kvinderne. Os, mig, dig, what the FUCK!? Er der nogen hjemme?

– Den gifte mand. Hvad vil du med ham?

– Elskerinden. Hvor er din samvittighed?

– De fortrængende lalalala-ikke-se-ikke-høre-ikke vide-hustruer. What the endnu mere fuck!?

– Utroskab. Alle gør det. Hvorfor lege ‘ikke hos os’?

– Snageri. Du kigger simpelthen i din kærestes telefon?

– Polygami eller polyamory. Jeg er ikke 100 % afvisende. Er du?

– Pikfotos. Fordi hvad? Fordi hvad???

– Det løse. Noget med at miste sig selv? Noget med løgn? Noget med ansvar?

– Andet?

Nej, men så gå ud og kys nogle psykopater og send flere gakkere, tak.

IMG_6305 Tovelillevej_700Tovelillevej

Jamen, hvad er en gakker? Tænker nye læsere. Forklaring, eller noget der ligner, her.

4 kommentarer

 • Charlotte

  Åh, det bliver så godt….jeg laver kaffe og så skal vi rigtig mase det hele igennem sammen – alle sammen. Jeg er på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • llll

  Grunden til, at man falder for en gakker… Altså, jeg mener, er det tilfældigt? Noget, der kan ske for alle? Er ved at læse om tilknytningsproblemer ifm, at jeg er ved at finde ud af, at jeg vist er skør/fejludviklet og har svært ved at give mig hen og mærke mine følelser. Jo, hvis det er en gakker eller noget lignende, gerne en, der ikke vil have mig, hvor det er dømt til at mislykkes, kan jeg godt blive forelsket og ville nærheden. Men hvis det er en helt normal fyr, der vil far-mor-børn. Uha. Her melder jeg hus forbi. Det er noget lort at have det sådan. Trods alt rart at blive bevidst om, at man har sådan et tilknytningsissue.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja den skal med! Har selv overvejet, om det kun er sammen med gakkere, jeg ikke får klaustrofobi.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læserne fortæller: Ekskærestegakkeren