Og så gav du mig et utroskabs-survival-kit

Læser i øvrigt Hemingway for tiden

Det kommer muligvis bag på nogen, men mit liv drejer sig faktisk om andet end utroskab og bloggakkerier og fordomme om folks parforhold. Fx forsøger jeg lige nu at komme igennem en bog, der handler om tyrefægtning:

“Og nu skal jeg fortælle dem en løjerlig ting. I almindelighed er tyren polygam, men det sker, at man støder på monogame eksemplarer. Nu og da bliver en tyr på en af opdrætningsfarmene så begejstret for en bestemt af de halvtreds køer, der omgiver den, at den ikke ønsker at indlade sig med de øvrige og udelukkende holder sig til den udvalgte, der på sin side også nægter at forlade den. Når den slags indtræffer, fjerner man med magt den pågældende ko fra flokken, og hvis tyren stadig ikke viser tilbøjelighed til polygamitet, bliver den sendt af sted til de øvrige tyre, der er beregnet på arenaerne.

Det var dog en trist, lille historie, unge mand.

Kære madame, alle historier vil, hvis de bliver ført langt nok, ende med døden, og der er ingen sand fortæller, der prøver at skjule det forhold til sine tilhørere.”

Tyrefægtning blev der sagt.

IMG_7131 Kirkegårdsvej_700Kirkegårdsvej

Citat fra “Døden kommer om eftermiddagen“.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og så gav du mig et utroskabs-survival-kit