Flere pikbilleder til folket?

Læserne fortæller: Hash-Gakkeren

Ingen ved, om Hash-Gakkeren er en gakker, men historien er gakket, og vi trænger til en Læserne fortæller, som både indeholder alkoholforgiftning, Mads Mikkelsen-drømme og en ny og spændende variant af for børnenes skyld.

Tak til en anonym læser for at fortælle os historien.

Jamen, hvad er en gakker? Tænker nye læsere. Forklaring, eller noget der ligner, her.


Jeg var lige flyttet, frisk og naiv, fra min lille verden med 3.500 mennesker, til store København, da jeg mødte min gakker. Jeg havde fødselsdag, og vi drak øl i indre by.

Vil I ikke spille bordfodbold?, spurgte han.

Vi endte hjemme hos gakkeren. Jeg i gakkerens seng, min veninde i gakkerens vens seng.

Du er så smuk, se de ben, har du set dine ben?

Det er bare fordi, jeg er 10 år yngre end dig. Du kan bare godt lide, jeg er ung.

Nej jeg kan lide dig, du er perfekt.

Om morgenen tog han min telefon, fandt mit nummer og min Facebook-profil.

Han skrev hele tiden, og jeg svarede hele tiden. Mine veninder kunne ikke se, hvad jeg så. Kan jeg heller ikke nu. Han var 30 år, på kontanthjælp, havde børn og ekskone, røg for meget hash. Hver gang jeg gjorde det forbi, sagde han, hvor meget han havde brug for mig, hvor meget jeg hjalp ham. At hans børn ville elske mig og mit tossede sind. At jeg var smuk, perfekt.

Og så var jeg tilbage i hans lille sofa foran det forfærdelige, evigt kørende tv.

Efter et halvt år, hvor jeg ikke måtte se andre og ikke måtte kigge på andre, sagde jeg, at jeg elskede ham. Han svarede ikke.

Så rejste jeg til Afrika. Og savnede ham. Da jeg kom hjem, ville han være kærester.

Tiden gik, og vi skulle flytte sammen. Han blev stille. Da jeg spurgte, sagde han, han ikke var klar. Ekskonen mente ikke, han kunne tage et barn mere ind i hans hjem. Det syntes jeg godt, han kunne havde sagt noget før. Men jeg boede der alligevel. Han havde jo også brug for hjælp til husleje og lidt penge til madpakker og hash engang imellem.

Nu skulle jeg begynde at gå i fitness og løfte tunge ting. Jeg skulle også stoppe med at spise så meget og stoppe med at drikke. Jeg var ikke længere perfekt. Jeg blev meget ked af, han pludselig syntes, jeg var tyk. Min krop havde ikke ændret sig meget.

Selvfølgelig stræber jeg efter at få den perfekte kæreste. En jeg kan vise frem og være stolt af, sagde han.

Han viste mig ikke frem. Jeg mødte ikke hans venner, han tog mig ikke med ud. Vi oplevede aldrig noget. Hele livet foregik på sofaen, foran tv’et. Og vores eneste udflugter gik til Christiania. Ud og hjem. Måske med en kop kaffe i hånden. Jeg blev ikke vist frem. Han gemte mig under en sten.

I weekenderne tog han af og til til Aalborg. Over til børnene og ekskonen. Ring, når du når frem, sagde jeg.
Ja, selvfølgelig.
Jeg ringede til ham. Han svarede ikke. Jeg ringede igen. Han svarede ikke. Han tog den aldrig, når jeg ringede. Når han endelig ringede, var han altid lige ude at gå med hunden eller nede for at købe smøger.

Hvor sover du egenlig når du er hjemme hos hende?
Øh, jeg sover da på sofaen, altså når vi ikke alle sover i sengen. Det er for børnenes skyld.

Jeg havde allergi og sagde, hunden ikke kunne sove i sengen. Jeg vil til hver en tid vælge min hund frem for dig, svarede han. Jeg var væk i 3 dage oven på den kommentar. Da jeg kom hjem, var det som om, han slet ikke havde bemærket mit fravær. Han sagde bare hej og kyssede mig.

Pludselig en dag ville han måske tage en uddannelse. Han kunne jo ikke være på kontanthjælp for evigt. Jeg lyste op som et andet juletræ. Jamen jeg har altid haft en drøm om at komme ind på skuespillerskolen, Mads Mikkelsen startede også sent.
Og jeg slukkede igen. Han søgte heller aldrig. Han syntes, livet havde bragt ham uheld. Det snakkede han ofte om. Alt det uheld han havde haft i livet. Skilsmissen, fyringen, depressionen, hans fars død. Det hele måtte vende på et tidspunkt, og så ville han vinde i Lotto og være verdens heldigste mand.

Da jeg fortalte ham om mine drømme, alle de steder jeg skulle ud at se, mennesker jeg skulle møde, grinede han og sagde: Da min sidste kæreste tog ud at rejse, var jeg hende utro.

Og så fik han et arbejde. For første gang i 2 år. Og blev deprimeret. Nu måtte jeg forstå, det var mig, der skulle trække læsset for en stund. Jeg ville aldrig kunne se mig selv i øjnene, hvis jeg gik fra en syg mand, sagde han.

Jeg blev fyret fra mit job. Jeg græd. Ville savne mine kollegaer. Vi skændtes. Han sendte mig hjem til mine forældre i weekenden. Min søster ringede med alkoholforgiftning og spurgte, om jeg ville på Roskilde. Hun kunne få armbåndet af.

Tilbage til København. Hej og kys, jeg tager på Roskilde i dag. Vi begyndte at skændes igen.

Hvorfor kan du ikke snakke med mig? Sige hvad du føler?

Jeg kan ikke snakke med nogen. Jeg kan ikke snakke med psykologen. Jeg sidder i en time og glor uden at sige noget!

Hvis du ikke snakker med mig, går jeg ud af den dør og henter mine ting om 2 uger!

Du forstår ingenting. Så vil du altid være hende, der skred fra en syg mand!

Hvis du ikke snakker med mig, går jeg ud af den dør og henter mine ting om 2 uger!

Du forstår ingenting.

Jeg går nu. Jeg går nu. Jeg går nu.

Jeg gik. Tog på Roskilde. Bollede med en sød, småakavet amerikaner samme nat. Jeg vidste, jeg blev nødt til det. Jeg vidste, hvad der ville ske, hvis jeg ikke gjorde. Jeg ville gå tilbage til gakkeren.

Næste morgen skrev han. Kom tilbage min skat, du mente det ikke, jeg mente det heller ikke, undskyld. Ved godt, jeg ikke altid behandler dig så godt, undskyld.

Jeg græd, men nu var jeg fri.

IMG_7180 Ved Amagerbanen_700Ved Amagerbanen

3 kommentarer

 • Kirstine

  Måske ikke en utro-gakker, men en gakker.
  Hvorfor, hvordan og hvem der kan opføre sig sådan, det forstår jeg ikke, men hvor er det dog godt du havde styrken til at komme væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gakkerens offer

  Om gakkeren var en utro gakker bliver i det uvisse. Kom aldrig i nærheden af den meget hemmelige telefon og spurgte aldrig.
  Det kommer også an på hvad utroskab er, for hvis det er billeder og sms’er til andre piger, er der nok ikke meget tvivl om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

   Det har du fuldstændig ret i. Hans manipulation virker helt grænseløs

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere pikbilleder til folket?