Er du utro?

Læserne fortæller: Idiot-Gakkeren

Dagens gakkerhistorie er sort. Lov mig, at teenageliv kommer i mange andre farver. Jeg husker ikke perioden, hvor man famler sig vej ind i de voksnes rækker, som sort.

Til den anonyme afsender: Jeg håber aldrig, du får dit ønske opfyldt. Men tak for at fortælle historien.

Jamen, hvad er en gakker? Tænker nye læsere. Forklaring, eller noget der ligner, her.


Chefen bad mig komme ind på kontoret og hilse på den nye fyr. Min første tanke: Han var nice, som i VIRKELIG nice! Mine veninder, som også arbejdede i supermarkedet, blev enige om, han lignede en rigtig surferfyr. Meget høj, meget solbrun, lyshåret, blågrønne øjne og så en awesome krop, sådan en krop, som elitesvømmere har. Solgt på stedet, det var jeg!

Vi fik heldigvis det samme mødeskema og skulle tit “trimme” butikken sammen, hvilket betyder sætte varerne ud til kanten, så de står flot. Det er røvsygt arbejde, men gjorde, at jeg havde ham helt for mig selv i et par timer 3 gange om ugen, hvor vi snakkede om alt og ingenting. Han flirtede selvfølgelig også, kaldte mig søde ting og rørte mig, når han gik forbi.

En aften ved lukketid spurgte han, om han ikke kunne få mit nummer, i tilfælde af vi nu skulle bytte vagter. Det fik han. Og en morgen ville han bytte. Nej desværre har alt for mange tømmermænd, skrev jeg. Har det da været en vild nat? Den ene sms tog den anden, og pludselig var samtalen drejet over på, at det da måske også kunne være hyggeligt at “se en film” sammen en dag. Han lagde ikke skjul på, han syntes, det kunne være frækt at have sex på arbejdet. Om vi ikke skulle prøve det for sjov? Jeg anede ikke, hvad jeg skulle svare. Tit blev det Ej det tror jeg altså ikke eller Jaja, måske en dag. Jeg ville gerne have ham, det skulle bare ikke være en ligegyldig ting på arbejdet, men noget seriøst og romantisk.

Da jeg senere indvier mine veninder i hans tilbud, kan de fortælle samme historie. Den ene havde takket ja, men bakkede ud i sidste øjeblik. Den anden blev flirtet kraftigt på, når de havde vagter sammen. Alt mit teenagehjerte havde følt for ham døde på stedet! Så jeg begyndte at se andre mænd og glemte gakkeren.

Det ender med, jeg falder for denne her fyr. Som åbenbart er bedstevenner med gakkeren. Say what! Men han er kun interesseret i mig for hyggens skyld, så jeg planlægger at gøre ham jaloux ved at lægge an på gakkeren. Jeg skriver til gakkeren, at jeg håber, han kommer i byen, og at vi jo kan tage hjem sammen og følges på arbejde lørdag. Det synes han ikke er nogen dum idé. Så vi mødes i byen, og for satan hvor er jeg nervøs! Nu vidste jeg jo ligesom, hvad der skulle ske, og han var stadig ligeså pisselækker. Anyway vi går i baren, vi flirter voldsomt, vi snaver, og vi snaver lidt mere, men bedstevennen, som jeg vil gøre jaloux, ser overhovedet ikke ud til at være påvirket. Jeg ender med at lave ninjaen og tage hjem alene.

Nå men hvis jeg ikke kan få bedstevennen, kan jeg ligeså godt bare bruge gakkeren til bekræftelse. I et helt år kysser vi, når vi ses i byen, sender sms’er, flirter groft på arbejdet, så kollegaerne bemærker det. Men kun for sjov. Jeg ville ikke have sex med ham, for han droppede pigerne, når han havde knaldet dem, det havde han selv sagt.

Men så fik han en kæreste. En rigtig kæreste, og nu kunne han pludselig ikke holde mig med selskab mere hverken på sms eller i byen. Hvilket hylede mig helt ud af den. Skulle det virkelig stoppe pga. en kæreste? Ejerfornemmelser. Giver ikke nogen mening I know. Så jeg jeg smed esset. Skrev: Det var da ærgerligt, jeg gad ellers godt knalde med dig. Den kunne han alligevel ikke stå for, kæreste eller ej. Så han kommer hjem til mig, og vi har helt perfekt og virkelig mindblowing sex! Og lige der mens han ligger i min seng og holder om mig, bliver jeg forelsket.

Hører intet fra ham i 2 uger efter. Hvilket gjorde det en smule akavet på arbejdet. Det endte selvfølgelig med, mit hjerte blev knust.

Tiden går, og vi stopper med at arbejde i supermarkedet. Men vi ses stadig et par gange om måneden i byen, hvor vi altid prøver at score hinanden og for det meste tager hjem sammen. Følelserne for ham bliver vækket til live hver gang. Han er simpelthen bare så dejlig at snakke med, men kender mig jo også ret godt efterhånden. Det gør mig tryg.

Han fortæller, han har lyst til at behandle mig godt. Han elsker, at han kan snakke med mig om alt. Men på et tidspunkt indser jeg, det ingen vegne fører. Jeg spilder min tid. Han vil ikke være min kæreste. I hvert fald havde han aldrig spurgt. Så jeg afbryder kontakten og takker nej de gange i byen, han spørger, om jeg er frisk på noget lir. Faktisk begynder jeg at ses lidt med bedstevennen igen. De to må have haft nogle sjove samtaler! Det hele var egentligt noget værre rod, og jeg kørte nok lidt for meget rundt i dem begge to i håbet om at blive kærester med én af dem. Mest med gakkeren.

Lad os ses. Vi bor tæt på hinanden, og jeg savner dig lidt, skrev gakkeren, da jeg senere flyttede til København. Jeg var overlykkelig, tænkte det kunne være en ny start. Mig og ham i København. Begyndte måske at romantisere lidt voldsomt. Han kunne kun ses efter kl. 23 og gad aldrig at tale sammen. Når han var kommet, sagde han: Det er bedst, hvis du bare skrider hjem nu, så jeg kan sove. Det havde han aldrig nogensinde sagt til mig før! Og de meget få gange han ikke bad mig skride, gad han hvert fald slet ikke at holde om mig. Faktisk hentede han en dyne til mig, så vi ikke skulle dele. Og han vækkede mig kl. 7 om morgenen med alle mulige mærkelige undskyldninger. Han skulle træne, hans venner kom forbi og så videre. Så jeg var nødt til at gå. Af og til bad han mig komme forbi midt om natten, hvorefter jeg stod op og cyklede 3 km. for at havne ved en låst dør, fordi han i mellemtiden var faldet i søvn. SÅ ydmygende at stå der klokken lort om natten og være brændt af! Der kom aldrig nogen undskyldning min vej. Faktisk behandlede han mig præcis som de piger, han bare droppede efter sex.

Og så blev jeg gravid. Var meget nervøs for at fortælle ham det. Men han skulle jo vide det. Jeg ved ikke, hvad jeg forventede. Måske at han ville blive chokeret ligesom mig, forvirret eller ude af den. I stedet gik han amok. Som i virkelig amok. Råbte og skreg i flere timer om, at jeg havde snydt ham. At han var meget bedre end mig. Om jeg overhovedet var sikker på, det var hans barn? Om jeg ikke bare havde kneppet hele københavn!? Alle mulige tarvelige ting kom ud af hans mund den aften. Jeg tudbrølede.

De næste uger ser jeg ham ikke, men modtager 100 beskeder om, at det barn skal fjernes hurtigst muligt! Han skriver også, han vil tage med, men jeg svarer køligt, at det skal han ikke bekymre sig om. Min mor tager med. Men så begynder han at ringe og tigge og bede. Han vil så gerne være der for mig. Han er ked af alle de lede ting, han har sagt. At han har såret mig. Var bare frustreret over situationen. Så jeg aflyser med min mor. Kan ikke overskue at have dem begge med. Han ringer aftenen før for at få adresse og nøjagtigt tidspunkt og lover at være der. Men hvad sker der. Den nar dukkede aldrig nogensinde op. Jeg rammer bunden den dag og skriver et sidste farvel til ham: Du er det sygeste svin, jeg kender. Jeg er så skuffet og ked af det, og du skal bare lade mig være. Fuck dig!

Efter en uge ringer han. Græder og undskylder. Der var kommet noget i vejen, og han var kommet i tvivl, om det nu var onsdag eller torsdag? Jeg lægger på. Han skriver undskyld på sms. Flere gange. Jeg svarer ikke. Han skriver, han er nødt til at høre fra mig. Han kan ikke holde ud, at jeg ikke svarer ham. Han må vide, om jeg er okay. Er klar over, han har tacklet det dårligt. Skal vi ikke ses og snakke ud? Han holder jo af mig.

Jeg overgav mig og tog hjem til ham, men manden snakkede ikke meget. I stedet var han ivrig efter at få mig med i seng. Og blev sur, da jeg ikke havde lyst. Så sur, at han gik i 7-Eleven efter smøger og ikke kom tilbage.

Det følgende år skriver han af og til, når han er fuld i byen. Om vi skal knalde? En aften møder jeg ham tilfældigt på en bar med bedstevennen, hilser kort og smutter igen. Bedstevennen sender en sms og spørger, om jeg ikke kommer tilbage, så vi kan hygge. Jeg svarer ikke. Senere skriver gakkeren: Godt at se dig. Håber ikke, du svarede bedstevennen. Jeg kan ikke lide tanken om dig i seng med en anden. Han spørger, om han må kigge forbi?

Da han kommer, er han meget anderledes, end han plejer. Nærmest helt nervøs. Ikke ude efter sex, han ville bare gerne holde om mig og sige ting som: Jeg har savnet at have dig så tæt på. – Jeg har altid elsket at dufte din parfume i mit tøj. – Kan huske, da jeg mødte dig første gang, du var så sød. – Det er dig, som er mit livs kærlighed. – Jeg tror, jeg elsker dig, eller det ved jeg, at jeg kommer til. Hvis jeg stadig ville have et barn, var han klar. Han ville være min kæreste. Lige nu! Alle de ord, jeg havde længtes efter at høre i så mange år, de blæste bare ud af hans mund. Han sang min yndlingssang for mig den nat.

Selvfølgelig alt for godt til at være sandt.

For vi blev aldrig kærester. Ikke fordi han ikke havde lyst! Jeg ville altid være hans første rigtige forelskelse. Men timingen var bare dårlig! Og han skulle jo også ud at rejse i et halvt år. Vi besluttede at holde den kørende. Han ville ikke være sammen med andre og håbede, jeg heller ikke ville. Det ville jeg ikke. Men da han kommer hjem igen, får jeg klamydia! Jeg flipper i telefonen. Hvorfor har han ikke fortalt, han har været sammen med andre!? Han smider røret på. Og svarer ikke mine 1.000 opkald og sms’er.

Til sidst kom jeg videre. Tog hævn ved at være sammen med bedstevennen. Efterfølgende har han skrevet nogle få gange. Om jeg kiggede forbi til en hurtig omgang sex? Jeg må indrømme, jeg har gjort det samme. Vi har dog ikke set hinanden. Vi er elendige til planlægning, og det har ikke lige passet. Jeg er flov over at blive ved, men håber stadig, vi en dag finder sammen. At han indser, han ikke kan undvære mig. For af en eller anden grund vender vi jo altid tilbage til hinanden, også selvom der kan gå 3 uger, 2 måneder eller et helt år.

IMG_3678 Ørestad_700Ørestad

8 kommentarer

 • Maria

  Åh. Jeg får helt ondt i maven. Kære du, som har indsendt denne gakkerhistorie; kom væk. Løb. Se dig ikke tilbage. Det er en værre kliché at sige “du er alt for god til ham!”, men i dette tilfælde er det sandt. Han lugter langt væk af idiot. Sådan som han har opført sig, bør INGEN opføre sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Der er to gakkere i denne her historie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Åh hvor er det dog helt igennem mega deprimerende! Især at du venter ham.. Sørgeligt. Du skulle hellere se at blive rask for den sygdom og kræve lidt mere af livet end sådan en ubehagelig fætter som ham.. Just saying :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vvv

  Det lyder ikke sundt. Jeg har lige været i en lettere og kortere variant af det der. Jeg forstår ham. Kan se angsten/den manglende evne til nærhed, kan se, at han ikke kan holde sig selv ud, at han egentlig vil det godt og er god på bunden. Jeg kan se mobbeofferet fra skoletiden, Hans behov for ydre succes. Jeg kan se usikkerheden, og jeg ved godt, hvad det kommer af, når han har behov for at fortælle om, hvor smukke hans ekskærester og andre kvinder er. Han er så selvmedlidende og umoden. Når han siger lede ting, forstår jeg, det kommer af stress. Faktum er, at han er en, jeg skal holde mig fra, selvom sexen er mindblowing. Han er min addiction. En lille tyk mand med stor næse. Men jeg må bare have ham. Det kræver alle ressourcer i min rationelle del af hjernen ikke at kontakte ham…. Bare for et sidste knald. Og et allersidste. Det er til trods for, at han også kører mig hjem om morgenen, fordi han ikke kan holde ud, at det bliver for tæt (tror det er derfor), og til trods for, at han gjorde mig gravid, som er en lang lortehistorie for sig (endte også med abort). Jeg kan se, at han gerne vil have et almindeligt forhold. På tinder skrev han et par uger efter aborten, at han gerne ville have en kæreste og nogle børn. Men jeg kan også se, at han ikke er i stand til at være i sådan et forhold. Det håber jeg, jeg er. Men det jeg egentlig vil frem til: Gå og se dig ikke tilbage. For hver ydmygelse gør du skade på dig selv. Det bliver nemmere at gå, hvis du ransager hans magnetiske kraft. Hvad handler det om? Hvad prikker han til i dig? Og hvordan kan du udvikle dig inden for det, han prikker til, uden ham?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forfatteren

  Nu har jeg helt dårlig samvittighed over at fortælle at jeg desværre endte sammen med ham igen i nat efter byen. Det var ikke meningen og det stopper os nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Forhåbentligt kun dårlig samvittighed over for dig selv! Øv hvor jeg håber at du begynder at se dig selv mere værdifuld end som du gør lige nu..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puuhh kender godt den her dynamik…! Ender aldrig godt. Og hvor bliver man bare god til at lyver for sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du utro?