Til de voksne børn

Tak!

Jeg ELSKER jeres kommentarer! Fx her. Og især denne, fra Dobbeltgakkerens eks:

“Mine forældre blev skilt, da jeg var fem år, fordi min far havde en affære med en yngre kvinde fra sit arbejde. Jeg husker hans fravær op til bruddet og min mors frustration over at være alene om alting derhjemme, men jeg var nok for lille til at opleve hans utroskab som et svigt. Siden blev jeg hans lille fortrolige, når han var sin nye kone utro. Så sad jeg der og hørte om bordelbesøg, om sekretæren på arbejdet, der så gerne ville have, at han gik fra konen og jeg var med på sidelinjen i hans årelange affære med sin brors ekskone. Det har uden tvivl haft betydning for mig, men sjovt nok ikke udstyret mig med mistro. Jeg havde stor tillid til, at Dobbeltgakkeren ville tage vare på vores kærlighed og i hvert fald behandle mig ordentligt og med respekt. Derfor kom det også bag på mig, at han gjorde som min far – havde en affære med en yngre kvinde fra sit arbejde og i mange måneder efter (og til dels stadigvæk) fortsatte sine løgne og løftebrud. Jeg håber, at min grundlæggende tillid til andre mennesker ikke har taget skade. Men hvis jeg ikke skal slå mig alt for meget på livet fremover, er det nok på tide, at det lille barn, der fik sine grænser overskredet i voldsom grad, bliver til en voksen, der tager ansvar og siger fra.”

IMG_1234 Prags Boulevard_700Prags Boulevard

Mere amarOrama på Facebook og Twitter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til de voksne børn