Velkommen - jeg ved det ikke

Efter 9 måneders gak

Så NU starter det. Det nye, spændende kapitel i amarOramas historie, hvor jeg ikke længere skal blogge om gak. Hvor jeg skal blogge om alt andet end gak. Hvor jeg skal blogge om alt det sjove, rare, dejlige, ugakkede, der ellers er at blogge om. Alt det gode, du ved nok. Du ved nok, ikke? Jamen ved du det? Så sig, hvad jeg skal blogge om! Hvad skal jeg blogge om? Findes der andet at blogge om? Jeg ved ikke, hvad jeg skal blogge om? Hvad skal jeg blogge om?

Hvad skal jeg BLOGGE om? Blev der sagt!

Nå, men så spørger jeg da bare Brevkassebloggen.

Eller det har jeg jo gjort. Og venter stadig på svar.

Så tilbage til dig. Hvad skal jeg blogge om?

IMG_2620 Vindmøllevej_700Vindmøllevej

Mere amarOrama på Facebook og Twitter.

15 kommentarer

 • Julie

  Hejsa, jeg var vild med din føljeton om hvordan din bror mødte sin kone. Var det ikke noget med, at din anden bror også skulle giftes, er deres møde måske også en føljeton værdig? du skriver så godt, så lige meget, hvad du vælger, er det med garanti dejlig læsning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luls

  Måske noget om venner. Søde venner, sjove venner, støttende venner, spændende venner. Hvordan man selv er en god ven? Eller det modsatte. Personligt står jeg lidt i et vennelimbo, hvor jeg som voksen ikke rigtigt har fået nye tætte venner. Til gengæld synes jeg også jeg er vokset lidt fra de gamle venner fra gymnasietiden, som stadig er dem jeg ser mest. Hvordan får man nye venner som voksen? Hvad er vigtigt og værdifuldt i et venskab, når det ikke længere handler om at gå i byen, snakke om fyre og se dårlige tv-serier sammen? Personligt synes jeg det var nemmere dengang man bare mødtes og hang ud, uden at skulle arrangere alt muligt over sms, mail, doodles og sociale medier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Uuh der kunne skrives meget om den sag. Svært, men godt emne. Jeg har desværre mistet veninder, fordi de fik børn. Og heldigvis fået nye, fordi jeg fik en blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maika

  Jeg kunne godt ønske mig en fortsættelse af Mr. Wrong føljetonen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Altså helt ærligt. Den burde jeg jo skrive færdigt! Men så tænker jeg, at bloggen lige pludselig en dag ikke længere er anonym, og så bliver striben af ekskærester jo udleveret. Hm.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

   hvorfor tænker du at den lige pludselig ikke længere er anonym? Dét er også et blogindlæg værdigt. Og også et ønske om en fortsættelse herfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Anonymiteten smuldrer, når folk sladrer. Og det gør de. Og af og til overvejer jeg endda at oute mig selv. Det ville fx gøre det nemmere at søge job.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er faktisk super svær den der med at være anonym…! Pga min blogs indhold kan jeg aldrig rigtig gøre den helt åben, da det ville være pænt nemt at finde ud af hvem de forskellige personer er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja, hvis du fortæller, hvem du er, fortæller du også, hvem de andre figurer er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg gad godt læse om dine og dine læseres vilje til at forandre ting i livet…..men mere om overspringshandlinger og hovsa se der vokser en mælkebøtte, det vigtigt, jeg træner i morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Overspringshandlinger bliver nok ikke noget problem. Ved ikke, om jeg forstår resten hahaha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L

  Jeg vil gerne høre om oplevelser fra din barndom!
  Og som de andre synes jeg også at din blog og fantastisk at læse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Barndomsglimt kunne nok godt lade sig gøre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • v

  Fravalg af børn gad jeg godt at læse et indlæg eller to om

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen - jeg ved det ikke