Læserne fortæller: Noget med kød

Læserne fortæller: Englands-Gakkeren

Uuuh, der findes åbenbart mange gakkere, der i hemmelighed pendulerer mellem to familier. Hvad gakkerne ikke ved er, at der findes seje detektivbørn, som ikke finder sig i shit. Her kommer Saras kommentar til Retro-Gak.

Hvad er en gakker? Kig i Gakkoteket.


Jeg boede på et tidspunkt i England, hvor jeg det første halve års tid lejede et værelse hos en nogenlunde jævnaldrende kvinde. Mens jeg boede hos hende, satte hun og hendes tre søskende gang i noget af en optrævling af deres fars tiltagende spøjse adfærd/ fravær og hans rimeligt åbenlyse løgne og bortforklaringer. Alle fire søskende var voksne, men kom en del i forældrenes hjem. Jeg vil tro, deres forældre havde været sammen i 40 år på det tidspunkt. De voksne børn begyndte at følge efter deres far. Sommetider mødtes de i lejligheden, hvor jeg boede, og udvekslede observationer og lagde planer for, hvad næste skridt skulle være.

En aften stod det klart, at flere af dem havde observeret deres far opholde sig på en bestemt adresse i nærområdet og de besluttede at tage derhen. Uanset hvor sikre hele familien havde været på, der foregik noget, faren ikke ville ud med, så havde de ikke forestillet sig det, de rent faktisk fandt ud af. De havde nok tænkt, at han i værste fald var deres mor utro… Sådan var det måske også startet, men da de tog hen på adressen, de havde observeret ham på, fandt de ud af, at han dér havde en meget ung kone og et lille barn. Hans nye familie kendte intet til hans “første” familie og jeg husker konfrontationen som et kæmpe drama. Det var temmelig surrealistisk at opleve noget så vanvittigt så tæt på.

Jeg har stadig kontakt til hende, jeg boede hos dengang og var for nylig med til hendes bryllup, hvor faren ikke var med. Hun og hele hendes familie har slået hånden af ham og har ingen kontakt med ham overhovedet. Og hendes børn har aldrig mødt deres morfar.

IMG_3895 Røsågade_700Røsågade

Mere amarOrama på Facebook og Twitter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læserne fortæller: Noget med kød