Det store forgakkede overblik

Om at sige det

Kontaktede du så Gakkerens kone? Vil folket vide. Sagde du sandheden? Ved hun det nu? Her kommer svaret.

Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For Gakkerens kone er en kone, og koner ved det, og koner vil ikke vide det, og koner vil slet ikke vide, at andre ved det. Det er konelogik. Men man kunne selvfølgelig lytte til min veninde, som også er en kone, og pludselig opdagede, hun også var en gakkerkone. Og overhovedet ikke vidste det, og gerne ville have vidst det. Sig det! Sagde hun. Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For jeg tøvede og tvivlede og orkede ikke være budbringer. Men man kunne selvfølgelig spørge alle andre koner i verdenshistorien eller som minimum de koner jeg kender. Om de også gerne ville vide det. Hvis det nu var? Det ville de. Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For tænk nu, hvis jeg fortrød! Blev klogere. Sandheden er absolut, kan aldrig trækkes tilbage. Men man kunne selvfølgelig spørge hende, som engang sagde det konen. Ville du sige det igen? Ja det ville hun. Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For hvis jeg sagde det på Facebook, ville Gakkeren slette min besked. Gakkeren, som har fingrene i alt. Men man kunne selvfølgelig sende et rigtigt brev? Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For gakkerparret var flyttet. Til en ny, hemmelig adresse. Under jorden. Men man kunne selvfølgelig sende brevet til konens arbejde? Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For konen arbejdede der garanteret ikke mere. Så ville en professionel gakker da for længst have fjernet arbejdspladsen fra Facebook? Men man kunne selvfølgelig ringe og spørge. Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For det turde jeg ikke. Nej, det turde jeg simpelthen ikke. Nej det var simpelthen for sindssygt. Men man kunne selvfølgelig diskutere det med en ven, som selv ringede og spurgte. Hun arbejder der, sagde han. Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For jeg havde ikke mere printerpapir. Fuldstændig umuligt. Man kan ikke sige det uden printerpapir. Men man kunne selvfølgelig købe en pakke. Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For printeren gik i stykker. Skæbnen ville, at jeg aldrig mere skulle printe breve. Men man kunne selvfølgelig printe på jobbet. Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For jeg kunne da ikke tage gak med på jobbet? Sprinte op i printerrummet? Tænk, hvis andre fik fingre i gakkeriet? Men man kunne selvfølgelig vente, til andre var gået. Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For jeg havde slet ingen kuverter. Ikke en eneste kuvert havde jeg. Laves der overhovedet kuverter i dag? Nå så kunne man selvfølgelig investere i en pakke? Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For kuverter kræver frimærker. Og man kan ikke købe frimærker, når man altid er på arbejde. Når man simpelthen er typen, der ikke har tid frankering. Men man kunne selvfølgelig blive sur på chefen en dag og bare skride. Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For på posthuset rystede jeg for meget til at tale. Og for meget til at rode efter det nu ret så krøllede og beskidte breve i tasken. I det hele taget rystede jeg bare for meget til at røre ved så grænseoverskridende sager. Men man kunne selvfølgelig give sig selv en rasende, indvendig opsang. SÅ TAG DIG DOG SAMMEN! Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For hvad hvis konen er sindssyg? Mange koner er sindssyge. Mange koner er rasende. Mange koner vil hellere halshugge og udskamme andre damer end se sandheden i øjnene. Sindssyge! Men man kunne selvfølgelig overveje, at konen var et menneske, der fortjener at vide sandheden? Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For Gakkeren er jo gak. Hvem ved overhovedet, hvor meget gak, han har i sig? Stalkergak? Raserigak? Hævngak? Jeg er blevet så bange for gak, at selv det mindste gak får mig til at snurre rundt og løbe den anden vej. Men man kunne selvfølgelig bare prøve det med at handle uden at tænke for en gangs skyld. Være modig. Jeg burde nok sige det.

Men det kunne jeg desværre ikke. For jeg kunne ikke gøre det mod Gakkeren. For selvom Gakkeren er en egoistisk, psykopatisk svinegakker, der ødelægger andre menneskers liv, er han stadig Gakkeren. Gakkeren med det store ballonhoved, der indrapporterer bortløbne redningskranse. Som lever i en anden verden, måske det vi kalder en diagnose. Tænk nu, hvis jeg ødelagde Gakkerens liv? Tænk, hvis jeg prikkede hul på ballonen? Tænk, hvis det var min skyld. Men man kunne selvfølgelig bare fatte, at Gakkerens gak er Gakkerens eget gak. Og at sandheden er min, som jeg kan sende til, hvem jeg vil. Jeg burde nok sige det.

Så jeg sagde det.

IMG_1207 Prags Boulevard_700_Civil dutyPrags Boulevard

 Mere amarOrama på Facebook og Twitter.

47 kommentarer

 • Du er så allerhelvedes sej. Til at skrive. Til at gøre hvad der er rigtigt for dig. Jeg elsker den her post.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Det gode er, at jeg faktisk blev lidt sej af at sige det til hende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow!!!! Og så lige wow!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja. Det er noget tid siden nu, men i øjeblikket var det ret wow.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Puha!!! Holder vejret.
  Du er meget modig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Måske i den situation, og jeg kan SÅ meget anbefale det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du er for vild. Sejt gået! Ville sådan ønske, at nogen havde sagt det til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det er jo det! Jeg ville også sådan ønske, nogen havde sagt det til mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ser man det! Der stoppede min vejrtrækning lige. Mest fordi du skriver så vanvittigt, men også fordi du gjorde det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja det blev lidt vanvittigt og rodet. Kunne man sige om hele gakkerhistorien fra start til slut.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Uhhhh, “store øjne”, “store øjne”… Der vågnede lillemor lige midt i forberedelserne til børnefødselsdag i morgen… Du er SÅ <3
  – Der sker sikkert ikke en hujende fis, men jeg håber det giver god ro i sjælen. DU GJORDE DET! I FREAKIN' LOVE IT. GIRLPOWER.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det gav det nemlig. Ro i sjælen. Jeg er overrasket over, hvilken kraftig effekt det har haft på mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loy

  Du gjorde det rigtige. Kudos!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Det er mærkeligt, jeg skulle så meget tvivl og tøven igennem, før jeg gjorde det. Da jeg cyklede hjem fra posthuset, vidste jeg med 100 % sikkerhed, jeg havde gjort det rigtige. Kunne mærkes i hele kroppen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Loy

   Helt sikkert! Jeg er helt stolt på dine vegne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Loy

   Og er det ikke mærkeligt hvor stærk man bliver af at gøre sig selv ret? Empowering! ❤️ Love it!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jo det er det. Jeg har siden gjort en anden virkelig vild og modig ting i en helt anden boldgade, som jeg desværre ikke kan blogge om. Det bliver vildere og vildere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Loy

   Ej men for filen M. Du kan ikke bare sådan halvvejsfortælle sådan der. Send mig en mail om det så!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ha. Jeg skal tænke over det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LJ

   Jeg vil også meget gerne være på cc på den mail der.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tror, den mail må vente.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Du blev nemlig lige præcis motherfucking sej af at sige det. Kæmpestore knus, kram og knuckles fra en anden Gakkerkone.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Føler mig faktisk ekstra sej, når det bliver sagt af en gakkerkone!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg tager min ikke-eksisterende hat af for dig. Good for you.
  Så kan hun gøre med det hvad hun vil.
  Fuck, Gakkeren. Hvis man ikke vil bustes, må man opføre sig ordentligt. Bum!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Ja, det kan hun nemlig. Jeg håber, jeg har givet hende en lille bid at navigere ud fra. Hvor, hun vil hen, er hendes sag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  wow. Så sejt! Jeg troede faktisk ikke du havde sagt det. Du må endelig komme med en opdatering hvis hun kontakter dig. Eller – krydser fingre for det ikke sker – hvis Gakkeren kontakter dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Nej jeg troede nok heller ikke, jeg ville sige det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • O Brother

  Stolt af min storesøster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  shit, hvor er du sej!!! Mega stærkt gået!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har SÅ meget respekt for dig. Og jeg fik det vildeste sus i maven af at læse det her indlæg. Hvor er du sej og modig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Pissesejt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  smukt indlæg, som gik lige i maven, hjertet og alle de andre steder, hvor vi opbevarer vores dårlige undskylninger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Det er så dejligt at vinde over de dårlige undskyldninger.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ååååååhhhhh shit det er vildt.., sejt du gjorde det! Men du har vel intet hørt fra gakkeren eller konen vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina M

  Sejt du sagde det! Spændt på om gakkerens kone svarede og hvad hun svarede – hvis vi får det at vide!
  Jeg er heeelt ny her på Amarorama og jeg gav mig i agt i nat kl2 for at finde ud af hvad dette spetakkel nu var for noget for at fortsætte i dag til at være færdig. Alle indlæg er læst og jeg har elsket hvert og en – skrivemåden, opbygningen, hvor dejligt nemt det var at finde rundt i for en ny læser og så knapt så meget historien fordi han er lidt af et røvhul….men en spændende og et nærmest tabubelagt emne – pisse spændende at læse det hele!
  Jeg glæder mig til fremtidige indlæg ; gak indlæg eller ej. Jeg glæder mig Alligvel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Velkommen til! Og tak. Gid fremtidige indlæg lever op til forventningerne. Jeg frygter lidt, de ikke bliver nær så spændende og fyldt med psykopater.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celina

   Det håber jeg Self heller ikke, på dine vegne. Men er sikker på du nok skal få brygget noget godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibs

  Uh, fåk. Det er fandme barsk! Er der en del 2 til det her?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sej. Jo du er

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det store forgakkede overblik