Efter 9 måneders gak

Temalotteriet

Og hvad skulle jeg så blogge om? Marienadens brevkasseblog, som du i øvrigt kan spørge om alt, ALT simpelthen!, synes, jeg skal blogge om bloggere fra gamle dage, familie, ekskærester, min far, forladte, uhyggelige huse, rejser, Amager, livet efter Gakkeren, dating, tanker og hvad som helst. I andre sagde: Brødre, venskaber, Mr. Wrong-føljeton, overspringshandlinger, mælkebøtter, barndommen og fravalg af børn.

Jeg tænker lidt over det.

Historien om min far er for lang at blogge, før jeg tager til Færøerne, så den må vente. Men kommer.

Mr. Wrong-føljetonen er stadig lukket inde i moralske kvababbelser. Har jeg ret til at udlevere mine ekser? Vel kun, hvis de hedder Gakkeren? Gad ellers godt.

Fravalget af børn. Jo. Kunne der nok godt skrives ting om. Også barndom, brødre, tanker og hvad som helst. Men en ting ad gangen. Først noget med intellektuelt danseteater. Jamen er det ikke det, I efterspørger? Sådan hørte jeg det.

IMG_0060 Øresundsvej cirkus_700Øresundsvej

 Mere amarOrama på Facebook og Twitter.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter 9 måneders gak