O Brother på barsel

BREAKING fra Tórshavn

Hov, glemte I helt, jeg var på Færøerne?

Jeg glemte nemlig helt, jeg havde en blog. Men nu bliver det anderledes. Fuldstændigt. Lover at blogge alt, jeg oplever fra nu af. Fugle, tanter, sejlture, kager, vanter, fiskefrikadeller, fjelde, får, slægtsbøger og flotte malerier. Alt bortset fra Lars Løkke, der løbetræner med sine to bodyguards. Jamen det siger rygtet, han gør. Jogger i Tórshavn. Det lover jeg at blogge helt og aldeles udenom. Fra nu af.

IMG_1495 Torshavn 080715_700 Tórshavn

Mere amarOrama på Facebook og Twitter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

O Brother på barsel