Af og til der blev til altid

Håb fra 10. oktober 1999

Jeg skriver for at glemme. Jeg skriver for at slippe selvmedlidenheden. Jeg skriver for at skrive mig træt. En dag vil jeg åbne denne bog og blive overrasket over, hvor ondt det gjorde. Den dag kommer. Det skal den. Og den dag vil jeg smide bogen væk og være glad.

Vi er overhovedet ikke færdige med dagbogen, jeg fandt i en gammel kasse i går. Den lille sort-røde kinabog, som jeg i 1999 fyldte med hjerteblod og forseglede med tape, så ingen kunne bladre, før i går, hvor jeg klippede den op. Heldigvis har jeg i dag glemt, noget, og heldigvis er jeg i dag overrasket, men i stedet for at smide bogen væk, smider jeg den ud på internettet, ok?

Bladr videre i mit gamle dagbogssnask.

IMG_1447 Sundby Bibliotek Jemtelandsgade_700
Sundby Bibliotek, Jemtelandsgade

Mere amarOrama på Facebook og Twitter

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Af og til der blev til altid