Faldende tiører fra 10. oktober 1999

Kvælning fra 10. oktober 1999

Jeg håber, hun er lige så dum som sit navn. Jeg håber, hun kvidrer om shopping og om sit dyre tøj og sit farvede hår og sine høje sko og sine fine negle, som jeg håber, hun filer på i en uendelighed. Jeg håber, hun gør ham flov, når hun taler med hans venner. Jeg håber, hun kalder ham skat. Eller endnu bedre, skatter. Jeg håber, hun kvæler ham.

Bladr videre i mit gamle dagbogssnask.

IMG_1930 Bergthorasgade_700Bergthorasgade

Hjertesmertedagbogen starter her.

amarOrama på Facebook og Twitter

5 kommentarer

 • Laura

  Hvor gammel var 1999-amarorama? Jeg er ligeglad med hvor gammel du er nu, men 1999-versionen kunne godt være 16, 26 eller 36.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Du skriver så fantastisk og elsker at følge med. Især gakker historierne kan få mig til at græde og grine på en gang.

  Jeg har mødt en gakker og ved simpelthen ikke hvad jeg skal stille op længere. Med mig selv eller ham. Kan du ikke lave en nogle oplæg, hvor man kan indsende sin gakker historie, og du kan komme med råd? En bøn fra hjertet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Altså, hvis du har mødt en gakker, vil mit råd altid være LØB! Uanset hvordan din historie lyder. Så det giver vel ikke rigtigt mening at spørge mig. Men jeg kunne selvfølgelig lade læserne rådgive i stedet. Og så kunne jeg føje til hver optimistisk læserkommentarer: Nej, LØB!
   Tænker lige over det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg joiner samme mening – LØB ! Du kan ikke ændre på sådan en mand.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faldende tiører fra 10. oktober 1999