Omveje fra 18. oktober 1999

Fortrydelse fra 19. oktober 1999

I aften skal jeg spille pool med Gry, som har problemer med sin kæreste. Hun er jaloux pga. noget med en eks, og sikkert med god grund. Men hvad ved jeg. Tror virkelig bare, man skal lytte til sin intuition. Det skulle jeg i hvert fald selv have gjort.

Bladr videre i mit gamle dagbogssnask.

IMG_5976 Amager Strandvej_700Amager Strandvej

Hjertesmertedagbogen starter her.

amarOrama på Facebook og Twitter

2 kommentarer

 • Amar, tak for promovering på din facebookside. Jeg kan ikke finde ud af at have facebook som Den Sure, så jeg kan ikke sige tak derinde.
  Måske kunne du udbyde et kursus i at være hemmelig bloginde, for det er faktisk ret svært, synes jeg.
  Men tak. Mange tak. Du er et forbillede for mig og jeg er meget meget fast læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak. Det var så lidt. Lynkursus: Bloggen skal have egen mailadresse, egne logins, allerhelst egen mobil/computer. Og du skal have hemmelig adresse og tlfnr. og aldrig aldrig aldrig fortælle til NOGEN, at du har en hemmelig blog. For hvis der er noget, folk bare elsker, så er det at fortælle andre, hvem en hemmelig blogger er. Det er det fedeste. Men seriøst. Bare send mig en mail, hvis du har spørgsmål.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omveje fra 18. oktober 1999