Øjne fra 10. november 1999

Svineri fra 11. november 1999

Jeg kom i tanker om festen på på Harald Jensens Plads. Hos hans kollega. Hvordan pigerne stirrede på mig. Den underlige stemning. Den febrilsk vimsende sekretær, der lige skulle tale med ham om noget. Alle har vidst det. Alle har løjet. Jeg forstår ikke, hvorfor jeg skulle med til den fest.

Bladr videre i mit gamle dagbogssnask.

IMG_3842 Ørestads Boulevard_700Ørestads Boulevard

Hjertesmertedagbogen starter her.

amarOrama på Facebook og Twitter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjne fra 10. november 1999