Epilog fra 17. januar 2001

Call now!

Ved du, at nogen forsøgte at voldtage nogen, nærmest i min baghave, i weekenden? Og ved du, at trækæmpen i Ørestad hedder Big Boss Bertel? Og ved du, at den der slår op, har pligt til at se ulykkelig og lidende ud i mindst 6 måneder fra gerningstidspunktet?

Nej? Så følger du ikke med ovre på Facebook. Så følg dog med ovre på Facebook!

Eller tænk dig i det mindste om! Så eller hørte du noget mærkeligt på Amagerfælledvej/Njalsgade natten til søndag? Hvis ja, synes jeg du skal ringe 114, så politiet kan fange det skvat, der pisser på mit hood. Og jeg synes, du skal gøre det nu!

IMG_3014 Amagerfælledvej_700Amagerfælledvej

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Epilog fra 17. januar 2001