Spøgelse fra 29. oktober 1999

Du ved du bor på Amager…

…når den nydelige, stramknoldede bedstemor, der spadserer rundt ved voldene og finder brødkrummer til ænderne i sin papirspose fra Meyers, ikke er iført uldfrakke eller pels eller noget lunt og hjemmestrikket, men en badass-Linse Kessler-hoodie, der ved, at: ALL DOGS ARE ANGELS.

IMG_0568 Holmbladsgade_700Holmbladsgade

amarOrama på Facebook og Twitter

2 kommentarer

 • Birgitte

  Øv hende har jeg ikke mødt…endnu. Men tak for link til hættetrøje i fimselilla og andre flotte varianter. Ville ønske jeg turde bære en sådan grim satan, nu jeg bor på øen og sådan. Ps. Har du mødt den fine dame hvor kjole, frakke, hat, matcher i farve og hun har så mange sæt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ja! Et par gange på Amagerbrogade. Så flot! Men det er længe siden nu. Har sådan lyst til at spørge, om jeg må fotografere hende.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spøgelse fra 29. oktober 1999