Stress: Hvor får vi det fra?

Er det derfor, vi får stress?

For meget arbejde, for stort engagement, for mange projekter, for få udfordringer, for dårlige chefer, forkert studie, utydelige rammer, tørst efter anerkendelse, flytninger, forandringer, pengeproblemer, dårlige tankemønstre,  overophedet hjerne, selvbebrejdelser, utroskab, parforholdsknas, arbejdsløshed, sygdom, dødsfald, online-liv, rygestop, manglende indflydelse, siger I? Det er den slags skrammel, der hober sig op og giver os stress? Eller hvad? Hvis I har tilføjelser, er der plads til mange flere forklaringer i kommentarfeltet herovre.

IMG_2563 Prags Boulevard_700Prags Boulevard

Stress tilbage til begyndelsen.

amarOrama på Facebook og Twitter

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stress: Hvor får vi det fra?