Til dig Frankrig

In your face psykopsyke!

Jeg synes ikke, vi skal fokusere på angsten, der flyttede ind, da de ville se mig. Eller sveden, der blev svedt i deres sofa. Eller trangen til at kaste op, da jeg gik videre. Eller hjertets bankende kamp mod betablokkeren. Eller de søvnløse forberedelser. Eller det løbske åndedræt i bussen. Eller væmmelsen ved mit kontorrigtige tøj. Eller at jeg ikke ved, hvordan en computer virker, når jeg skal “performe” på 30 minutter. Eller at jeg foran deres 6 mand stærke ansættelsespanel kaldte firmaet et helt forkert navn. Eller at jeg med vilde fagter kastede kuglepennen over i den anden ende af lokalet. Eller de hysteriske grin eller rysteturene. Eller det efterfølgende tak, men nej tak. Eller tårerne.

Eller de 10.000 kr. jeg nu ikke stiger i løn om måneden. Eller huslejen eller studielånet, som ikke længere havde været et problem. Eller de menneskelige arbejdsforhold, jeg alligevel ikke får fingrene i. Eller at jeg var den helt rigtige kandidat, men brugte alle kræfter på at skjule det. Som jeg jo gør.

Eller de blogindlæg, jeg ikke fik blogget.

Jeg synes i stedet, vi skal fokusere på, at jeg har søgt ét job. ET! Og har været til 2 samtaler. Og at det hele nok skal gå. For det gør det. Nye tider ja, jeg kan mærke det.

IMG_2889 Amager Strandvej_700Amager Strandvej

amarOrama på Facebook og Twitter

4 kommentarer

 • Helle
  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det undrer mig til stadighed at trangen til at kaste op og angsten for alt og intet altid vinder over alt det gode i livet – og alle de succes (hvor små de end måtte være) der følger med! Jeg vil forsøge at følge dit gode eksempel, og fejre mere af det søde og mindre af det sure! Dagens første beslutning og ikke mindst dagens første succes! Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Angsten er så pisse destruktiv. Jeg hader den og hepper på mere af det gode.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] dag læste jeg et interessant indlæg, som på gribende vis beskrev vigtigheden af at fejre sine successer fremfor udelukkende at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til dig Frankrig