Arbejdspladsen: At være ufattelig

Arbejdspladsen: At være der

Men har vi ikke flekstid? Det mener jeg da, der står i min kontrakt?

Jo, i princippet har vi flekstid.

Men jeg må ikke flekse?

Jo, i princippet må du gerne flekse, men chefen vil gerne have, du er her, når chefen er her.

Så jeg må ikke flekse?

I princippet jo.

Men nej?

Men chefen vil gerne have, du er her, når chefen er her.

IMG_2920 Njalsgade_700Amager Strandvej

Mere amarOrama på Facebook og Twitter

4 kommentarer

 • Anja

  Sådan en flekstid har jeg også haft. Det var heldigvis underforstået ‘medmindre vi laver en aftale om noget andet’. Kan forstå på tidligere posts at det ikke er sådan hos jer. Håber du har så meget skidt på chefen at det rammer vedkommende i nakken på et tidspunkt. Om ikke andet så som karma..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Karma er ønsketænkning. Først og fremmest skal jeg væk. Så må vi se.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg forstår på ingen måde hvordan man kan holde ud at være chef på den måde. Det må være belastende at være medarbejder i sådan et miljø, men chefen kan jo ikke engang grine af det derhjemme eller snakke med kollegerne om hvor åndssvagt det er. I øvrigt skal chefen jo have sig selv med hjem – det må være ret belastende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg forstår heller ikke, hvorfor nogen er chef, eller menneske, på den måde. Og det skal jeg nok bare være glad for.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arbejdspladsen: At være ufattelig