Arbejdspladsen: At komme i tvivl

47 dage efter flytning

Jeg mangler at hænge lamper op, og jeg mangler at ramme billeder ind, og jeg mangler at hænge billeder op, og jeg mangler at måle vinduer, og jeg mangler at købe rullegardiner, og jeg mangler at hænge rullegardiner op, og jeg mangler at vaske køkkenskabe, og jeg mangler at placere køkkensager, og jeg mangler at vaske skimmel væk fra karmen ud til trappen, og jeg mangler at justere døren, og jeg mangler at købe tætningslister, og jeg mangler at købe måtte til sko og støvler, og jeg mangler at navigere rundt i mit tøj, og jeg mangler at få lukket hullet i loftet på badeværelset, og jeg mangler at skure rodalon ind mellem fliserne, og jeg mangler at klage over de grønne, rustne rør, og jeg mangler at vaske gulv, og jeg mangler at sætte bøgerne i alfabetisk orden, og jeg mangler at sortere og smide i kælderen, og jeg mangler at gennemskue, hvor kufferterne skal stå, og jeg mangler ikke at fryse, og jeg mangler en skuffedims til bestikket, og jeg mangler kasser til strømper og undertøj, og jeg mangler skåle, og jeg mangler knive, og jeg mangler vandrette flader at bygge papirbunker på, og jeg mangler natbord, og jeg mangler lænestol, og jeg mangler møbel til toiletsager, og jeg mangler kæmpeopslagstavle, og jeg mangler affaldssorteringsshit, og jeg mangler et spejl, og jeg mangler en kost, og jeg mangler et sted, hvor jeg kan finde mine nøgler, og jeg mangler plads til printeren, og jeg mangler lyden af opvaskemaskine, og jeg mangler dørtelefon, som virker, og jeg mangler gode idéer til entréen, og jeg mangler noget at spille musik på, og jeg mangler vel også en sofa, og jeg mangler hylde til mine symaskiner og jeg mangler tid, og jeg mangler penge, og jeg mangler kræfter, og jeg mangler ting, som bliver ved med at blive væk, fordi der er plads til at blive væk, masser af plads, fordi det, jeg endelig ikke mangler, endelig!, efter desperate vagabondiske år i Aalborg, Århus og København, er en lejlighed. Jeg mangler ikke længere en lejlighed. Jeg mangler den ikke! Jeg mangler intet.

IMG_2869 Amager Strandvej_vindue_700Amager Strandvej

Mere amarOrama på Facebook og Twitter

12 kommentarer

 • Anne Thomsen

  Jeg flyttede i maj og mangler stadig at hænge gardiner, billeder og de sidste lamper op.
  Det når jeg nok. Lige om lidt begynder det at blive lyst igen og så glemmer jeg sikkert det med lamperne indtil næste vinter.

  Men den aften hvor jeg endelig, med rødvin og musik, kunne sætte bøgerne i alfabetisk rækkefølge, da begyndte jeg for alvor at føle mig hjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Sådan en aften vil jeg også snart have! En lang aften, hvor der skal bladres og mindes en smule i hver eneste bog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Thomsen

  I en af bøgerne lå endda et kort fra en 21-års fødselsdag for meget længe siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Bøger er tidskapsler, hvor du kan finde de mærkeligste ting. Elsker det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Jeg har boet i min lejlighed i syv år, og jeg mangler stadig et rigtigt natbord og en læselampe ved sengen. Det går fint alligevel.
  Tillykke med lejligheden. :)

  (Noget af det bedste jeg ved er, at jeg har et sted, hvor jeg kan låse døren og bestemme, hvem der må komme ind.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kommer og drikker rødvinen, mens du sætter i alfabetisk orden

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arbejdspladsen: At komme i tvivl