Natbukserne flytter med

Amager-hår

Forresten tak for frisørtips! I påstår, man trygt kan lægge håret i Amagers hænder, at lorteøen faktisk har lækre frisører! Hvis jeg sorterer Christianshavner- og andre udenøssaloner fra, lyder jeres favoritter, som følger:

Frisør Vanessa i Norgesgade

Annette fra Uno på Holmbladsgade

Dorthe C på Amagerbrogade

Cabello på Islands Brygge

Stender i Amager Centret

Camilla i Nuwell på Amagerbrogade

Celina Nobest i Kastrup

Schönbak på Rodosvej

Klip 138 på Amagerbrogade

Det skulle være de gode Amager-frisører, hvis I da ellers har smukt hår og er til at stole på. Heldigvis fik jeg ikke brug for en eneste. For Pille kom over med en saks, som hun har gjort flere gange før, og nu ligner jeg mig selv igen. Men en langhåret dag ude i fremtiden, når vi bliver uvenner, eller flytter, eller Pille mister sine arme eller noget, så har jeg jeres liste. Tak.

IMG_7134 Kirkegårdsvej Mælkevejen_700Kirkegårdsvej

Mere amarOrama på Facebook og Twitter

4 kommentarer

 • Hjemmeklip har også den fordel, at det er utrolig attraktivt pris-sat :-). Og i hvert fald væsentlig bedre end den pris, jeg må hoste op med hos gun Britt. Dog kan jeg godt anbefale at bruge Gun Britts assistenter – de er s… gode – og væsentlig billigere end den ‘ægte’ vare. Men helt uden pris-sammenligning med venne-klip.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg har prøvet Gun Britt-fabrikken en enkelt gang. Betalte en formue for en helt forkert klipning. Gør det aldrig igen. Men jeg var sikkert bare uheldig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mister mine arme??? Jaaaaiks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Vrøvl, i så fald lærer du at klippe med munden eller tæerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natbukserne flytter med