Tid og sted og andre problemer

Nej det er overhovedet ikke mig, der danser rundt med en opvaskebørstemikrofon

Hurtig rundspørge. Er man for gammel til at høre The Minds of 99, når man er født i 73? Jamen jeg spørger, fordi de kører på repeat her i huset, og fordi folk rynker på næsen, når jeg vil hive dem med til koncert. Skal man være gymnasieelev for at synge med på Det er Knud som er død og Ud af min krop?

Nå?

Jamen fuck jer. Så vil jeg da lukke ørerne og sidde og være voksen ovre i et hjørne, når de spiller på NorthSide i juni.

Troede I.

IMG_6165 Tovelillevej Krimsvej_700Tovelillevej

Mere amarOrama på Facebook og Twitter

15 kommentarer

 • Lolz! Jeg hørte dem på northside en af gangene vi var der. Jeg er danser ikke med, men det handler da på ingen måde om alder! Jeg er bare alt andet end fangirl på dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ok, får bare sådan en gymnasiefestfornemmelse, når jeg danser rundt helt uden opvaskebørste naturligvis.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Man bliver da aldrig for gammel til Minds of 99! Eller til at danse rundt til musik for den sags skyld. Jeg forudser den vildeste dansefest på Vega i april. Og der er stadig billetter til om torsdagen;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Præcis. Og det er den koncert, som ingen vil med til. I min gamle omgangskreds.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Kom med alligevel. Man skal ikke lade sig bremse af at andre i omgangskredsen ikke vil med.
   Jeg og en veninde er der i hvert fald klar med danskeskoene på, du joiner bare:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg har før gået alene til koncert, men synes, det er sjovest at gøre det sammen. Og nu er jeg altså ikke den mest udadvendte type, der finder nye venner ved hov, lige at komme til at danse ind i nogen. Vi får se. Uanset, god danseaften til jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg så dem i Vega i efteråret, og tænkte er det kun mig og efterskoleelever, der har købt billet. Det var det ikke, det var egentlig en fin blanding af mennesker, mest mænd i tyverne. Men eftersom de er sygt gode, må man jo danse til det hele og synge med selvom man synger som en brækket arm (ja, det er så mig). Så giv los med opvaskebørsten :) jeg vil gerne med til koncert om torsdagen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Er fristet. Bliver så glad, når jeg hører dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg er også en årgang 73, som overvejer at tage til koncert med dem. Så du er i hvert fald ikke den eneste over 40. Jeg håber, at jeg aldrig bliver for gammel til at danse rundt til god musik.

  Jeg har i øvrigt fulgt din blog i flere år, men har vist ikke tidligere kommenteret. Jeg synes, at du skriver enormt godt – det skal du bare vide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Velkommen i kommentarfeltet! Og tak. Det er det bedste, du kan sige til mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Næh! Jeg er da alt andet end en gymnasieelev, og jeg elsker minds of. Især live. Danser OG hopper sgu gerne rundt til dem, og det føles ikke spor aparte eller ungdoms-ynkeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betyder det, at du har købt billet til NS?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Det gør det ja! Har du? Ellers har jeg en af de hurtige, billige, du kan købe, hvis du skynder dig. Plus soveplads i Strandparken.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mind of 74

  Det’ lissåsom jeg bliver til raaaav!!!
  M. O. 99 holder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg er med dig, indtil videre. Er bange for at slide dem op.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid og sted og andre problemer