Hjælp den gak-ramte

Sand slår sushi og udskejelser

I den gamle lejlighed skulle jeg kun gå 23 skridt, når jeg åbnede hoveddøren. Så stod jeg i Netto. Ja jeg talte dem skam. Jeg boede 23 skridt fra kaffe, rødvin og toiletpapir, der først lukkede kl. 22, hver dag, hele ugen.

I den nye lejlighed er der mange flere skridt, både til Kvickly og Fakta, og endnu flere til Netto. Og endnu flere til biblioteket. Og endnu flere til Jaguaren. Og endnu flere til Amager Centret. Og endnu flere til min sushibiks. Faktisk så mange, at jeg ikke engang bliver fristet. Og endnu flere til Kaffebaren og til bageren og til Maharaja og til byen. Men ikke flere til alt. Fx skal jeg kun gå 1.500 meter, når jeg åbner hoveddøren, så står jeg i strandkanten. 1.500 meter ja.

Min nye lejlighed vinder.

IMG_3310 Strandlodsvej_700Strandlodsvej

Mere amarOrama på Facebook og Twitter

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp den gak-ramte