Forbud

Se mit navn

Engang hed jeg min fars efternavn.
Jeg hed det i 30 år, indtil jeg læste et brev med min fars håndskrift. Skrevet til en anden datter end mig. Han var så stolt af os! Hans børn. Af vores ild og bedrifter og den særlige kraft, der løb i vores årer, nedarvet gennem generationer fra hans side af stamtræet. Bare se O Brother, hvis navn var på alle læber og i alle aviser. Så smuk og dygtig og sjælfuld en dreng. Bare se Actionbror oppe i skyerne, pilot, leder og actionhelt, stormende gennem nåleøjer. Bare se min søster, den dygtige, stræbsomme læge, vel på vej til at blive noget stort og verdensomvæltende. Og bare se M. Ja M. Vi har endnu ikke set det, men jeg tror, hun har det i sig, stod der. Han troede, jeg havde det i mig. Det.
I dag hedder jeg min mors efternavn.

IMG_3263 Polensgade Kærlig hilsen_700Polensgade

Mere amarOrama på Facebook og Twitter

4 kommentarer

 • Mie

  Noget af min største frygt som forælder er at opføre mig virkelig sårende overfor mine børn – og samtidig være for dum til at opdage det.
  *Ikke-patroniserende aen på hovedet*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Hvis du går op i andet end dig selv og går op i andet end dine børn, skal det hele nok gå. Tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • musse

  Destruktivt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forbud