Stjerner til din arbejdsplads

Velkommen til webshoppen for passende reaktioner

Af og til forskrækker jeg mig selv. Af og til, i pressede situationer, når instinkterne snyder foran i køen, og fornuften står og halvsover.

Som den gang jeg begyndte at grine, da min morbror døde. Det forskrækkede mig.

Og som den gang jeg løb ud i nattøj for helt alene at fange og banke en vindueskigger. Det forskrækkede mig også.

Og som den gang jeg udfordrede kærestens chef til slåskamp, fordi hans hånd havde raget på min balle. Og han da BARE KUNNE KOMME AN! Det forskrækkede mig også.

Og som den gang jeg grædende løb ned ad trapperne og flygtede ud på gaden, fordi ham jeg gerne ville være kærester med, havde spurgt, om jeg ville være kærester. Det forskrækkede mig også.

Og som den gang jeg sagde op, og ud af det blå, og til chefens store overraskelse, udstødte et indianerhyl. Det forskrækkede mig også, eller nej. Vent! Det forskrækkede mig da egentlig overhovedet ikke. Indianerhylet? Det gjorde mig glad.

IMG_1819 Tårnbyvej_700Tårnbyvej

Mere amarOrama på Facebook og Twitter

5 kommentarer

 • Kamilla Mekko

  LOVE

  Flere indianerhyl !!

  Gik og ammede på 1. sal, formiddag, alene hjemme, hørte indbrud i stuen… smed baby og fløj ud på opgaven og ned ad trapperne for at fange og… noget. De var langt ude. De (to styks) løb. Heldigvis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Ha, jamen det er så mærkeligt. Hvad er det kroppen tror, den kan, som fornuften ikke har fattet? Banke to, måske bevæbnede, indbrudstyve med de bare næver?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nogen gange er refleksreaktionen bare lige i øjet. Som da jeg faldt på klinkegulv med mit spædbarn i armene og krummede mig sammen om hende og tog fra med overmunden. Jeg knækkede to tænder og lignede et voldsoffer i flere uger, datteren fik ikke en skramme. Instinkter er i gennemsnit en god ting – ellers ville de være blevet sorteret fra rent genetisk. Tillykke med indianerhyl og ikke mindste med årsagen til det. 100% på sin plads reaktion.
  PS. Instinktet med at forsvare eget territorium er gammelt og stærkt. Der ligger en tilsvarende tilskyndelse til flugt når man er på andres territorium. Derfor kan man se dyr der jager naboen ud af ejet område for at vende om og selv blive jaget ud af naboens territorium hvis de ikke får stoppet i tide. Det er altså ikke helt så tosset som I tror at fare ud efter indbrudstyve og vindueskikkere. Oftest flygter de(n) indtrængende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Av! God og smertefuld redning! Og fint, så vil jeg fortsætte mine angreb på vindueskiggere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg havde tænkt mig; jeg ville jo have lagt min opsigelse akkompagneret af et indianerhyl, ligesom amarorama. Jeg var gået i gang med at søge alverdens slags job alverdens steder, og jeg var klar til at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjerner til din arbejdsplads