Ting jeg ikke forstår #1

Arbejdspladsen: At være blandt de faldne

Lad falde, hvad ej kan stå. Det er det, chefen siger. Ordret. Det er mottoet. Lad falde, hvad ej kan stå.

Når en bryder grædende sammen.

Når en anden forsøger at sige fra.

Når en tredjes kollaps bliver drøftet bag lukkede døre.

Og når jeg melder mig stress-syg. Og til sidst siger op.

Lad falde, hvad ej kan stå.

IMG_1180 Stadsgraven_700Stadsgraven

3 pile Mere amarOrama på Facebook og Twitter

14 kommentarer

 • N

  To dage !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er jeg GLAD på dine vegne! Halleluja!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det er altså et skidt job, når jeg, som ikke kender dig, går og tæller ned på dine vegne hver dag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Lotte

  Jeg er bare så imponeret over, at du ikke trækker stress-sygemeldingskortet og ikke har gjort det for længst. Hvorfor udholder du pinsler og lidelser, når du har sagt op og skal videre (og chefen tydeligvis er det største svin i verden) ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Jeg burde vist have forklaret det i et indlæg, for spørgsmålet popper op i alle kommentarfelter. Jeg arbejder til sidste dag, fordi det mentalt hjælper mig til næste jobsamtale. Jeg får angst, når jeg skal sælge mig selv til en drømmearbejdsgiver, og ved, jeg vil få endnu mere angst, hvis min sidste ansættelse endte i en sygemelding.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Lotte

   Ja, så giver det pludselig mere mening. Held og lykke med det hele. Det er en sej beslutning du har truffet for dig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amarOrama

   Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Lotte

  PS. Jeg hepper og tæller med ned på sidelinjen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg ikke forstår #1